tweety." Το Παλεύω Μέχρι Που Παλεύεται Και Όσο Μπορώ!!"

Thing Of you

Angel | Forward this Picture
zwani.com myspace graphic comments Myspace Hello Comments & Graphics

Beautiful | Forward this Picture

Unique Butterfly Angel

Butterfly | Forward this Picture

Angel sitting On the Moon

Angel | Forward this Picture ** Αν Και Ειναι Πολυ Δυσκολο Να Εισαι Αντιμετωπος Με Το Τεραστιο Τερας Ελπιζω Τουλαχιστον Να Καταφερω Να Πραγματοποιησω Τα Ονειρα Μου!! Απο Εκει Και Περα Δεν Με Ενοχλει Για Τιποτα. Οτι Και Να Συμβει Ειναι Ευπροσδεκτο Γιατι Αυτα Εχει Η Ζωη Που Μου Εμαθε Η Κοινωνια, Που Ετυχε Να Βρισκομαι Και Εγω Μεσα Σε Αυτην.**

Love Angel dear sister

Angel, Love | Forward this Picture

angel-desi-glitters-50

Angel | Forward this Picture

Thing Of you

Angel | Forward this Picture

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΈΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ (Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ), ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΤΩΣΗΣ. ΈΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΑΣ», ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.


ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΩ, ΑΛΛΑ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΟΥ. ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΩ, ΠΟΥ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΈΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.


ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟ – ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΣΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ. ΌΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ. ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. 16 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ. ΆΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΆΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.



234 σχόλια:

1 – 200 από 234   Νεότερο›   Νεότερο»
Meropi είπε...

Μαρία μου γλυκιά
χάρηκα που ξαναείδα ανάρτηση σου. Έτσι μπράβο!! Να μη χάνεις το θάρρος σου και τη δύναμη σου καλή μου. Όσο για τα λάθη, μη νοιάζεσαι. Ίσως έχουν σχέση και με τη στενοχώρια σου. Θα σου διηγηθώ μια ιστορία. Όταν ήμουν νεαρή κοπέλα σαν κι εσένα, φοιτήτρια, ένα καλοκαίρι πήγα στην Αγγλία, σε Κολλέγιο, να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου. Τις πρώτες μέρες δεν ένιωθα καλά, ήμουν μελαγχολική. Τότε με βάλανε να γράψω ένα test για να με κατατάξουν στην ανάλογη, με τις γνώσεις μου στα Αγγλικά, τάξη. Ας σημειωθεί τα Αγγλικά μου ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Την πρώτη μέρα λοιπόν που αρχίσαμε τα μαθήματα, αντιλήφθηκα με έκπληξη ότι με είχαν βάλει σε χαμηλού επιπέδου τάξη. Στο τέλος της μέρας, πήγα στη Διευθύντρια να παραπονεθώ. Εκεί βρήκα και τη δασκάλα μου, που είχε πάει κι αυτή να πει ότι το επίπεδο μου ήταν αρκετά πιο ψηλό από την τάξη που με είχαν βάλει. Τι είχε γίνει? Λόγω της άσχημης ψυχολογικής μου κατάστασης των ημερών εκείνων, στο test είχα κάνει πολλά λάθη. Ευτυχώς τελικά με έβαλαν σε πιο ψηλό επίπεδο.
Σου εύχομαι γλυκιά μου καλό ταξίδι. Να περάσεις καλά στην Αγγλία.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

μαρια κοιτα κοριτσι μου να γινεις εσυ καλα και μην ασχλεισαι με ανθρωπακια που δεν εχουν τι να σχολιασουν και βρισκουν αιτια τα ορθογραφικα σου λαθη ολοι τα κανουμε και θα τα κανουμε μια ζωη και μακαρι να ειναι τα μοναδικα λαθη στην ζωη μας φιλιά και κουραγιο

alterego είπε...

Μαρια κουραγιο. Απο την δυναμη σου ανντλουμε δυναμη και εμεις. Με το ψυχικο σθενος που δειχνεις παιρνουμε μαθηματα ζωης. Θελουμε ολοι να εισαι εδω μαζι μας και να παιρνουμε δυναμη απο την δυναμη σου.
ολα θα πανε καλα

Spirit είπε...

Μαρία μου άρεσε πάρα πολύ το σημερινό σου μήνυμα. Και μπορώ να πω ότι είναι το πιο ωραίο σου μήνυμα μέχρι τώρα. Πολύ δυναμικό, ανέμελο και με ποίηση. Μπράβο! Έτσι σε θέλω!

Τα κβαντικά άλματα και οι μεγάλες ανακαλύψεις έχουν γίνει απο άτομα που ξεπέρασαν τα πιστεύω της εποχής. Νομίζω ότι έχει έρθει και η σειράς του σώματος.
Μπορεί η πραγματικότητα να σε διαψεύδει αυτή την στιγμή αλλά που θα πάει... ρόδα είναι και γυρίζει! Αρκεί να μην συμβιβαστείς!! Συνέχισε να ονειρεύσαι!

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις και μεταπτυχιακό... θα το κάνεις!


Όσο για αυτό:

"αποκλείεται μια τελειόφοιτη ψυχολογίας να είναι αλήθεια αυτά που δημοσιεύει κάνοντας τόσα συντακτικά και ορθογραφικά λάθοι στις αναρτήσεις της και το blog της να λέγεται mariatweety"

Μην δίνεις σημασία και μην επηρεάζεσαι. Δεν νομίζω ότι είχαν σαν στόχο να σε προσβάλλουν απλά δείχνει επιφυλακτικότητα. Εν μέρη είναι και δικαιολογημένοι με όσα ακούμε και βλέπουμε γύρω μας. Έτσι δεν είναι;

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Τόση δύναμη! Τόση απίστευτη δύναμη κι αισιοδοξία!!!

Έτσι! Έτσι, συνέχισε κι εμείς μαζί σου!

Να μας οδηγείς στο φως!...

Καλή ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Διάττων είπε...

Είναι μεγάλο λάθος να αναλώνεσαι σε "ανθρώπους" που μένουν στα ορθογραφικά σου λάθη. Λάθη είναι αυτοί οι ίδιοι. Εσύ να κοιτάξεις τις σπουδές σου και πάνω απ' όλα τη ζωή σου. Η έποχή μας σήμερα είναι γεμάτη από παράνοια και διαφθορά. Εσένα μη σε αγγίζουν αυτά. Μείνε αλώβητη γιατί πρέπει να δώσεις το δικό σου αγώνα!

Ένα πάντως που μου δίνει ιδιαίτερη χαρά είναι ότι έχεις αρκετούς φίλους εδώ. Ακόμη κι ο ίδιος ο γράφων του σχολίου αυτού, περιμένει με αγωνία την εκάστοτε επόμενη ανάρτησή σου...

Τίποτα, μη σε αγγίζει τίποτα! Εμείς όλοι εδώ οι φίλοι σου, σού στέλνουμε την αγάπη μας. Εσύ πάρε λίγη απ' αυτή, βάλε και τη δική σου δύναμη μαζί και συνέχισε τον αγώνα σου! Όλα τα άλλα αγνόησέ τα!

Πάντα θα σου εύχομαι ότι καλύτερο! (συγνώμη αν σε κούρασα)...

Ανώνυμος είπε...

Kopelitsa mou....perastika sou kai elpizo i ximiko8erapia na piasei....Min stamatas ta anoira sou.Auta einai pou gemizoun to keno mesa mas.Min asxolise maraki kan,oso tous agnoeis toso ponane

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Μαράκι μου γλυκό εύχομαι το πρόβλημα της υγείας σου να μοιάζει σύντομα σαν όνειρο μακρινό... Έχεις τις ευχές μου και την σκέψη μου μαζί σου, αν μπορώ έτσι να σε βοηθήσω λίγο.

Με συντροφιά τα όνειρά σου, στα οποία βλέπω ότι με τόση δύναμη πιστεύεις, και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων είμαι σίγουρη ότι θα βγεις νικήτρια.

Καλή δύναμη από μένα!

Εφη είπε...

να κοιτας εσυ την μαρια και να μην σε νοιαζει τι λενε αυτοι που σε σχολιαζουν αρνητικα. μην τους δινεις σημασια. ζησε εσυ κοριτσακι μου οπως μπορεις καλυτερα και ασε τους ασχετους να λενε. εμεις σαγαπαμε καιευχομαστε τα καλυτερα για σενα.
φιλια πολλα. καλο σου βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

GLIKIA MOU KOUKLA SINEXISE NA POLEMAS KAI NA TO KANEIS ME DYNAMH.
MIN AKOUS KANENA GIATI AUTOI POU LENE OTI 8ELOUN 8A TA VROUN, NA EISAI SIGOUROI GIA AUTO.
YOU CAN DO WHAT YOU WANT YOU, THERE'S NO ONE TO STOP YOU!!!! ESI TO EIPES AUTO KAI SIGOURA TO KANEIS. KOURAGIO KAI YPOMONI.
MAKARI NA MPOROUSA NA KANO KATI PERISSOTERO ALLA 8A PROSPA8EISO NA SE VOEI8ISO OSO MPORO.
SE FILO KAI 8A TA 3ANAPOUME SYNTOMA.

FERNANDO

stalamatia είπε...

Μαρία σήμερα βρήκα το μπλογκ σου και αν και πρώτη φορά σου γράφω σε καλωσορίζω στο δικό σου μπλογκ.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου.Όσο γι'αυτούς που λένε αρνητικά για λάθη, μην τους δίνεις σημασία .

ntavos είπε...

Μαρία μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ,είμαι 42 ετών και αισθάνομαι τόσο μικρός δίπλα σου.Δεν έχω τίποτα άλλο,σε β.αζω σε λινκ στο μπλοκ μου....

soulful είπε...

Οι ευχές μας για γρήγορη αννάρωση
είναι κοντά σου...

Η Παναγιά μαζί σου κορίτσι μου ...

delfinoula είπε...

Είμαστε κοντά σου, να το ξέρεις αυτό.

Κι αυτοί που σε στενοχώρησαν, μπροστά τους θα το βρούνε. Να είσαι σίγουρη.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι, κι από μένα ευχές για καλή δύναμη, Παναγιά μαζί σου
Σμαραγδη

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΣΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ROBERTO

Aristodimos είπε...

Μαρία μου χαιρομαι που επεστρεψες ....

Συγχαρητήρια και για την καλη σου πορεια στην εξεταστική...

Καιρός τωρα να ξεκουραστεις και να ηρεμήσεις.

Οσο για αυτους που γραφουν οτι γραφουν μην τους δίνεις σημασία...

Εχεις πολυ σοβαροτερα ν ασχοληθεις και να πολεμήσεις ,και αξίζει να συνεχίσεις οχι μονο για την Μαμά σου μα πανω απ ολα για σένα...

Εμεις θα ειμαστε εδω κοντα σου και θα σε πριμένουμε

Αρης

Ανώνυμος είπε...

Mαρία πέρασα να μάθω νέα σου. Είναι όμορφο που κάνεις σχέδια κι ακόμη ομορφότερο που έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν και να σε αγαπούν. Σε όλα τα υπόλοιπα, δεν αξίζει να δίνεις σημασία.

Δύναμη! Θα τα ξαναπούμε...

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εξαταστική σου που πήγε καλά. Τα εις ανώτερα σε περιμένουν.
Μην εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Και μεταπτυχιακό θα κάνεις. Και θα διαπρέψεις γιατί έχεις δύναμη ψυχής μικρό μου.Αυτό χρειάζεται. Κι αγάπη που στη δίνει απλόχερα η οικογένεια σου αλλά κι εμείς απο εδώ. Σ'αγαπάμε ακούς;;;;;;

(Όσο για το ορθογραφικά...δε βαριέσε κι εγο που είμε φιλόλογος τα κάνο τα λαθάκια μου. Λες να πέζει κανένα ρώλο αυτό στη ζοή;)
Έλα γέλα...μην ασχολείσαι με τέτοιες μικρότητες... εσύ που έχεις τέτοιο μεγαλείο ψυχής.

Σε αγαπώ πολύ και περιμένω νέα σου.
Αισόδοξα χαμόγελα περιμένω.

Φιλιά πολλά

ΑΝΝΑ είπε...

Καλησπέρα και από μένα.... Αν και καθυστερημένα. Έμαθα για το Blog σου από ένα ανώνυμο σχόλιο στο δικό μου. Και χαίρομαι που διαβάζω την ιστορία και την πραγματικότητα που βιώνει ένας άνθρωπος τόσο δυνατός. Δεν είμαι καλή στα λόγια. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια, όση έχω μέσα μου. Και μια προσευχούλα για σένα θα κάνω....

Θα είμαι και εγώ εδώ....
φιλιά Άννα

nikiplos είπε...

Αγαπητή Μαρία δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που κλίκαρα στην ιστοσελίδα σου και έμαθα αμέσως νέα σου... Σου είχα αφήσει ένα σχόλιο στο ποστ σου 15 Απριλίου με ημερομηνία 8 Μαΐου. Νομίζω ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Εις πείσμα της νόσου, και θα αισθάνεσαι καλά και να το πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά!!! Αυτό πρώτα και κύρια είναι το σημαντικότερο!!! Η νόσος το χαβά της κι εσύ τον δικό σου...

Δεν ξέρεις πόση χαρά μας δίνεις που κάθε φορά δηλώνεις ότι αντέχεις καλή μου... αλήθεια στο λέω...

Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και να μην μασάς. Πρέπει να φανείς δυνατή! Αγάντα!

Not me είπε...

Συνέχισε....όσο μπορείς.....
Την αγάπη μου μικρή άγνωστη

coby είπε...

μη σταματήσεις και μην εγκαταλείψεις τη μάχη.

"η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή
η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι" (Γιάννης Αγγελάκας - Τρύπες)

Υ.Γ. έχω μια ανιψούλα 7,5 ετών που πάλεψε με το τέρας και το νίκησε φέτος. Τώρα είναι γερή στην αγκαλιά των δικών της και όλου του κόσμου. Εύχομαι ολόψυχα το ίδιο και σε σένα.

Unknown είπε...

ΜΑΡΙΑ καλησπέρα!Σ΄ευχαριστώ γιά το μάθημα ΑΓΑΠΗΣ που μας έδωσες απέναντι σ΄αυτούς τους κάποιους με τις ανεγκέφαλες κριτικές τους στα γραφώμενά σου.Έγινα αναγνώστης σου και ίσως αν δεις την φωτογραφία που χρησημοποιώ στο blog μου,το οποίο με ενέπνευσε το στήριγμα της οικογένεάς μου η γυναίκα μου ΣΟΦΙΑ μπορεί να μην είναι τυχαίο που συνάντησα τη σελίδα σου.Σου στέλνω επίσης μία άλλη σελίδα που σίγουρα θα την βρεις ενδιαφέρουσα στο θέμα όσο αναφορά την υγεία σου -www.bestrong.org.gr- Εγώ αύριο πάω νοσοκομείο γιά την προγραμματισμένη εξέταση ΜΥΕΛΟΥ που κάνω γιά την παρακολούθηση της δικής μου κλινικής κατάστασης γιά την φιλενάδα μου την ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ που αφού τσακωθήκαμε με τις χημειοθεραπείες μάλλον χωρίσαμε.Και γιά την Αγγλία που θα πας ευχή μου να τα περάσεις πολύ καλύτερα !!!!!

magdalini36 είπε...

...φτάνει που η καρδιά και η θέληση σου είναι τόσο "ορθόγραφες"...δεν υπάρχουν πολλοί σαν και σένα και δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο..
Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι να σου δίνει δύναμη ο Θεός να το παλέψεις...έχω μείνει άναυδη έτσι κι αλλιώς με τον τρόπο που μπορείς να μιλάς γι'αυτό αλλά και να το διαχειρίζεσαι..
και ναι!...δεν "μασάς"...Πολλά φιλιά Μαρία μου
Σου στέλνω όλη την αγάπη μου

Ανώνυμος είπε...

GEIA SAS. EIMASTE OI FILOI TIS MARIAS.

APO TA EXTES TO MARAKI MAS, EKANE MIA MEGALITERI EPEIDNOSI EGKEFALOU KAI NOSILEUETAI SE MIA DISKOLI KATASTASI. ETSI SAS KALOUMAI NA PROSEUXI8EITAI OLOI ESIS POU TI STIREZETAI OUTOS OSTE NA MPORESEI NA 3ANASIKO8EI STA PODIA TIS OPOS ALLOSTE MAS TO EXEI APODEI3EI POLLES FORES.

ELPIZOUMAI NA TA KATAFEREI GIA AKOMI MIA FORA!

SAS EUXARISTUMAI POLI FERNANDO, MARILIA, NANTIA, ROBERTO. FILIPPOS KAI NIKOS.

Ανώνυμος είπε...

OI FILOI TIS EIMASTE KAI PALI. APLA SAS PARAKALOUMAI KALESTE OSOUS 3ERETE APO TOUS BLOGGERS NA PROSEUXI8OUN OLOI MAZI.

FERNANDO, MARILIA, NANTIA, ROBERTO, FILIPPOS KAI NIKOS.

Spirit είπε...

Εντάξει παιδιά. Θα χρησιμοποιήσουμε ότι εργαλείο γνωρίζουμε για να βοηθήσουμε την Μαρία.

Κρατήσου Μαρία!!!!

nic είπε...

Ο Θεός βοηθός... Κάνουμε προσευχή...

Laplace είπε...

μαρακι ο θεος να ειναι μαζι σου..
συντομα κοντα μας..
κρατα γερα

SkinLikeSand είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να είναι κάτι παροδικό και να νικηθεί. Πάλεψέ το...

Ο Αλχημιστης είπε...

Μαρια δεν σε ξερω αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα! Θα σε σκεφτομαστε!!!

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

Μαρία μου εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα ... εύχομαι να έχεις δύναμη. είμαστε δίπλα σου και προσευχόμαστε για σένα... κρατήσου... σε φιλώ...

marianaonice είπε...

Οι προσευχές μας μαζί σου!!

Βασιλική είπε...

Γλυκούλα,μη στενοχωριέσαι για ευτελείς λόγους.
Απλά συνέχισε την πάλη σου, με κουράγιο και δύναμη όπως ξέρεις να κάνεις!!
Σε αγαπάμε,και προσευχόμαστε για σένα όλα να σου πάνε καλά!

Unknown είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

Υ Π Ε Ρ Α Π Ε Ι Ρ Ε ,ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ ,ΑΓΙΑΣΘΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ .ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ .ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ,ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ .ΤΗ Δ Υ Ν Α Μ Η ΤΗΝ Υ Γ Ε Ι Α ΔΟΣΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΚΑΙ ΑΦΕΣ ΗΜΙΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ ,ΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΦΙΕΜΕΝ ΤΟΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙΣ ΗΜΩΝ .ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΕΝΕΓΚΗΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΝ ,ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ .ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΙΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ,ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ .ΑΜΗΝ.

ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.(1)

ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.(2)

ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.(3)

ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.
ΚΥΡΙΕ,ΕΛΕΗΣΟΝ.(4)

Διάττων είπε...

Σε σκεφτόμαστε! Σε σκεφτόμαστε! Σε σκεφτόμαστε!
Σε σκεφτόμαστε! Σε σκεφτόμαστε! Σε σκεφτόμαστε!

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Κάθε ευχή για σένα! Αξιζεις τη νίκη!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Μαρία όλοι οι μπλόκερ είναι μαζί σου προσευχώμαστε για σένα να βγείς πάλι γερή και δυνατή. Κουράγιο καί ο θεός μαζί σου

fotini είπε...

θα βγεις νικητρια και απο αυτην την δοκιμασια.μια δοκιμασια απο τις πολλες ειναι και αυτη, να το ξερεις.κουραγιο ..........να ερθεις συντομα κοντα μας και παλι.

✿ margarita είπε...

Μαράκι μου χάρηκα πολύ που σε βλέπω και πάλι εδω..η σκέψη μου κοντά σου κορίτσι μου!

Η ζωή είναι ενας ατέλειωτος αγώνας,συνέχισε να πολέμάς και θα βγείς νικήτρια να είσαι σίγουρη!

Και μη σταματάς να κάνεις όνειρα..

Όσο για τα ορθογραφικά..αλήθεια αναρωτιέμαι,αυτο ήταν που εκανε σε κάποιους εντύπωση εδώ?..τα ορθογραφικά?

Γλυκό φιλί κοριτσάκι***

jf είπε...

Μαζί με όλων και οι δικές μου ευχές...

Meropi είπε...

Μαράκι μου γλυκό,
μπήκα εδώ για να σου στείλω τη θετική μου σκέψη. Εύχομαι να είσαι καλά κοριτσάκι μου. Όλοι σε σκεφτόμαστε με αγάπη.

AATON είπε...

Προσεύχομαι κι εγώ Μαράκι, μαζί με όλους τους φίλους και τις φίλες σου, γνωστούς και άγνωστους που σου στέλνουν τις ευχές τους, να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που περνάς και να είσαι σύντομα και πάλι μαζί μας, γερή και με χαμόγελο. Μην σε σκοτίζουν ορθογραφικά λάθη, τα αγαπάμε κι αυτά γιατί είναι δικά σου, όπως και κάθε τι δικό σου.
Την αγάπη μου, μια ζεστή αγκαλιά και τις πιο θερμές μου ευχές,
Νικόλας

Ιφιγένεια είπε...

Καλήμερα Μαράκι !
Εγώ τώρα σε βρήκα . Καταρχήν να πω συγχαρητηρια για την εξεταστική σου !!
Σου ευχομαι μέσα απ'την καρδία μου να πάνε όλα καλά , να ακούσεις τα καλύτερα νεα απο τον γιατρό που θα επισκεφθείς !
Οσο για τα κακόβουλα σχόλια των τρίτων για το blog σου , μην δίνεις καμία σημασία ...
Ευχομαι όλη η θετική ενεργεια του συμπαντος να είναι μαζί σου !!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Πέρασα για να σου πω πως σε σκεπτόμαστε και είμαστε δίπλα σου. Προσευχόμαστε και ευχόμαστε γρήγορα να βγεις από το νοσοκομείο και να σε έχουμε πάλι κοντά μας. Με όλη μου την αγάπη ο κηπουρός.

Ανώνυμος είπε...

Μαρια Μαρακι Μαριω οπως λεει και το τραγουδι.
Δυναμη κοριτσι μου. Κρατα γερα. Τα θελω σου ευχες μου. Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να καταλαβουμε την αξια της ζωης. Οι τελευταιες γραμμες τοης αναρτησης σου ειναι πολυ σοφες. Περα απο τον εαυτο μας εξω απο το σπιτι μας. Φιλια πολλα κορτιτσι μου. Ελα πισω γερη, δυνατη.
Μαρια.

Σταλαγματιά είπε...

Η σκέψη μας είναι παντα κοντά σου!

nautilus είπε...

Μαρία, οι προσευχές μας ιδιαίτερα δυνατές αυτές τις ημέρες για σένα.

Unknown είπε...

Η ΠΑΝΑΓΙΑ σαν ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,έχοντας πονέσει πολύ με ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ,δεν θα αφήσει άλλη μάνα να πονέσει τόσο πολύ με το παιδί της .Πόσο μάλλον την μητέρα σου ,που θα φροντίσει να σε έχει σύντομα κοντά της και κοντά μας .Οι προσευχές μας μαζί σου !!!

jacki είπε...

Πόσο χαίρομαι που θέλεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου..
Ο Θεός είναι μεγάλος μάτια μου και θαύματα γίνονται.. Να έχεις πίστη καλή μου.
Οι προσευχές μας θα σε συντροφεύουν.
Καλο κουράγιο.

Ζωή είπε...

Mαρία μου εύχομαι να πανε όλα καλά, ο Θεός να σου δίδει κουράγιο και πολύ πολύ πίστη.Πρόσφατα άκουσα από πολύ καλό φίλο για μια κοντινή του φίλη που υπέφερε από καρκίνο στον εγκέφαλο δυο χρόνια ΄με τρια παιδιά, πήγε στο μοναστήρι του Δοβρά,στην Βέροια, που φυλαγεται λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού (Επισκόπου Αγιου του 20 αιώνα ), και έγινε εντελώς καλά. Η πίστη και η ελπίδα μετακινεί και βουνά.Ο Θεός μας ιατρευει ψυχικά και σωματικά

evi είπε...

Mαράκι,μετά από επίσκεψη στο blog του Θανάση,σε βρήκα κι εγώ και θέλω να ενώσω και τη δικά μου προσευχή με 'ολων των άλλων ώστε να πάνε όλα καλά και νά΄σαι και πάλι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ασχολίες ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.Όσο για τα κακόβουλα σχόλια...μη δίνεις σημασία,έχει μερικούς τύπους που κρύβοντε πίσω από την ανωνυμία του internet για να βγάλουν τα κομπλεξ τους και την κακία τους.
Η Παναγία μαζί σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κορίτσι μου νάμαι εδώ κοντά σου, με λένε οτι είμαι απο τα αισιόδοξα άτομα του διαδυκτίου, ότι έχω θετική αύρα και ότι βλέπω τα πράγματα απο θετική πλευρά...ελπίζω να έχουν δίκιο και να σου δώσω κάτι απο όλα αυτά.Όταν ήμουν 20 χρόνων έκανα την πρώτη μου εγχείριση και βέβαια ποτέ δεν πέρασα ότι εσύ μα πάλεψα με χαμόγελο και σθένος.Έκανα παιδιά όταν όλοι μου το είπαν αδύνατο , αφαίρεσα μήτρα στα 27 μου , έγινα γιαγια και έκανα έμβλημα μου το : ""κι αυτό θα περάσει..".Δείξε δύναμη, χαμογέλα όταν οι άλλοι σε κοιτούν και δακρύζουν( το πέρασα κι αυτό), να θυμάσαι οτι το ποτέ και το πάντα ανήκουν στο Θεό και κανείς δεν μπορεί να σου το βεβαιώσει παρά μόνον Εκείνος.Όταν τα πάντα σου φαίνονται σκοτεινά κλείσε τα μάτια και κάνε το μαύρο πίνακα μπροστά σου χρώμα και ελπίδα.Μακάρι να ήσουν στη Θεσσαλονίκη σου υπόσχομαι οτι θα ήμουνα κοντά σου να σε κρατώ το χέρι γλυκιά μου.Θα χαρώ πολύ όταν γυρίσεις με το καλό και αισθανθείς καλύτερα ψυχικά στείλε μου μειλ κι εγώ θα είμαι κοντά σου έστω και ηλεκτρονικά.

marianaonice είπε...

Αγάντα Μαράκι!!!
Οι φίλοι σου είμαστε εδώ!!!
Άντε καλή μου, και θα περάσει κι αυτό!!!

Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε για την κατάστασή της!!
Περιμένουμε τα καλύτερα!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι άνθρωποι είναι δώρα θεού ανάμεσά μας κι εσύ είσαι ένας από αυτους.

Εχουμε κάνει όλοι εμείς εδώ, μια τεράστια αγκαλιά για σένα. Να μπεις εκεί και να κλάψεις, να φωνάξεις και να γελάσεις πάλι δυνατά.

Η αγάπη μας θα τα νικήσει όλα. Και θα είσαι γρήγορα κοντά μας αισιόδοξη και χαμογελαστή.

Δύναμη! Δεν σ' αφήνουν οι προσευχές μας στιγμή.

Spirit είπε...

Τέλεια! Άντε σύντομα θα πάει σπίτι της.
Η Μαρία έχει πολλά να δώσει ακόμα... είναι αγωνίστρια!!!!

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά που μας ενημερώνεται για την κατάσταση της Μαρία μας.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΗΡΩΙΔΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
hdsurvive.blogspot.com.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

ATHENA είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΡΑΚΙ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΦΙΛΙΑ

stratos o ψήστης είπε...

Μαράκι η σκέψη μας και η καρδία μας είναι δίπλα σου και προσευχόμαστε όλοι για εσένα. Κουράγιο tweety.

mar9659 είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΜΑΡΙΩ ΜΟΥ!!Tην Καλήσπερα μου κι'απο εμένα,γλυκό μου κοριτσάκι!!τυχαία σε ανακάλυψα,δηλ,μέσω κάποιου καλού φίλου....Συγχαρητήρια κατ'αρχήν που τα πήγες καλά στην εξεταστική σου,καταλαβαίνω την αγωνία σου,του να πάρεις το πτυχίο σου κορίτσι μου και να συνεχίσεις μεταπτυχιακά κιότι άλλο χρειάζεται για να ανέβεις ψηλά,έχω και εγώ κόρη που γράφει τα δύο τελευταία μαθήματα της για να πάρει το πτυχίον της,απο το πολυτεχνείο Χανίων,η δεύτερη κόρη μου περιμένει να ορκισθεί στο πανεπιστήμιο Πατρών...σου εύχομε λοιπόν απο καρδιάς καλό πτυχίο....και προχώρα μπροστά ...έχεις αστείρευτη δύναμη ψυχής και όλα θάρθουν όπως τα ονειρεύεσαι,πάλεψε γιατην υγελια σου γλυκειά μου το ξέρω θα νικήσεις,γιατί είσαι αγωνίστρια με δύναμη και πηγμή!!!μην αφήνεις να σε ρίξει κάτω ανείς και τίποτα....σε νοιώθω γιατί έζησα απο κοντά την μάχη που δίνεις τώρα,απο την κολλητή μου,πήγε Γερμανία και το πάλεψε και νίκησε γλυκειά μου δηλ.νικήσαμε και ξέρεις γιατί ; γιατί είχε βαθειά πίστη μέσα της και απίστευτη δύναμη και θάρρος σαν ΕΣΕΝΑ ...γιατίξέρει να αγωνίζεται,με σύμμαχο τον ίδιο τον Θεό και την γλυκειά μητέρα όλων μας την παναγιά βγήκε νικήτρια!!!το ίδιο εύχομαι και θα προσεύχομαι στην παναγιά κάθε μέρα να σε προστατεύει μαζί με τις δυό μου κόρες...θά είμαι δίπλα σου,όπως όλοι μας, εδώ και θα σου στέλνω την θετική ενέργεια μου,όπως κάνω και για τα δυό μου κορίτσια,απο σήμερα θάχω τρία!!!να είσαι καλά γλυκό μου Μαράκι !!!!α!!!και γράφτους όλους τους δήθεν ξέρεις εσύ......είναι τόσο μικροί και ασήμαντοι!!!καλό βράδυ νάχεις γλυκό μου κορίτσι,απο μια μάνα που σ'αγαπά και θα σε σκέφτεται....

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Δόξα τω Θεό! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!

ellinida είπε...

Δύναμη και κουράγιο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Κουκουβίτσα είπε...

Με όλα αυτά που διάβασα,ξέχασα τα δικά μου.....κράτα γερά όλοι είμαστε εδώ,δίπλα σου.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Eύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά!!!
Μην σταματάς ποτέ να κάνεις όνειρα!!

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

χάρηκα που σταθεροποιήθηκες Μαρία μου... εύχομαι σύντομα σπίτι σου. Τα φιλιά μου. Εύη Καφούρου

πουαντερι είπε...

Τωρα τι να πω κι εγω;
Οτι και οι υπολοιποι που σου γραψανε!!!!
Ειμαι μια μανα, που δεν αντεχω πραγματικα να ακουω τετοια, αλλά να ξερεις πως πραγματικα μεσα απο ολο μου το "ειναι" σου ευχομαι καθε καλο!
Κοριτσακι μου γλυκο, να γινεις συντομα καλα και να πεταριζεις και παλι απο κλαδακι σε κλαδακι σαν τον τουιτακο που ειναι τοσο γλυκος και αγαπημενος ολων μας!
Να ξερεις πως καποιες στιγμες τις μερας θα σε σκεφτομαι και ελπιζω οι σκεψεις μας να σου δωσουν την δυναμη και την αγαπη μας να ξεπερασεις καθε εμποδιο και να μας βγεις καλα!!!!
Πολλα φιλια μια μανουλα!!!!!!!!!!!

eirini είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά...
Ο θεός συμπαραστάτης στο πλευρό σου.
Σε σκεφτόμαστε όλοι...

Σταυρούλα είπε...

Μαρία κορίτσι μου μη το βάζεις κάτω,ψηλά το κεφάλι.Ο Θεός είναι μεγάλος κι η ανθρώπινη δύναμη ανεξάντλητη.Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να γυρίσεις γερή και δυνατή.Τα όνειρά σου περιμένουν να τα κάνεις όμορφες πραγματικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά κορίτσι!
Ο Θεος να σου δινει δυναμη και κουραγιο....
Το ποιο γλυκο φιλιιιιιι!!!!

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Μαράκι το κεφάλι ψηλά κι εύχομαι σύντομα να είσαι κοντά μας γερή και δυνατή!
Προσευχόμαστε για σένα!

alienlover είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να έχεις δύναμη και να γίνεις σύντομα καλά! Φιλί και από μένα!

Aνεμος είπε...

είναι επειδή δεν μπορουν να δουν πέρα από τον εαυτό τους, ούτε έχουν την κατάλληλη αντίληψη για να αντιληφθούν το τι γίνεται γύρω τους και ουσιαστικά έξω από το σπίτι τους. ...............................................................

Adamantia είπε...

Περαστικά κοριτσάκι μου. Σου εύχομαι απ'τη ψυχή μου να βγείς νικήτρια και να ζήσεις όλα σου τα όνειρα!
Σε φιλώ πολύ

THANASIS MAKEDONAS είπε...

καλημέρα μαράκι ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα να εισακούσθηκαν οι προσευχές όλων των φίλων.Παρακαλώ αν υπάρχει νέα ενημέρωση για την υγεία της μαρίας.

Spirit είπε...

Καλημέρα Μαρία μου!
Ελπίζω να έχουμε σήμερα ακόμα καλύτερα νέα για σένα... Σε σκεφτόμαστε!

Ένδειξη ζωής είπε...

Σε θαυμάζω γιατί είσαι απίστευτα δυνατή! Όλα θα πάνε καλά!
Φιλιά

kakos lykos είπε...

Μην νοιάζεσαι Μαρία μου για ανθρώπους που στέκουν σε ανούσιες λεπτομέρειες, εσύ να σκέπτεσαι μόνο την Μαρία και η σκέψη σου να είναι πάντα θετική για να βγεις νικήτρια στον αγώνα σου!

Καλή σου μέρα :)

Spark D' Ark είπε...

καλημέρα. ήρθα μέσω θείας ντόννας, που όχι μόνο σε σκέφτεται αλλα έκανε+αναρτηση :)
ακόμα & αν ειναι χρονοβόρα+επίπονη η αναρρωση να μην το βαλεις κατω. είσαι πεισματαρα και όπως το έχεις δει καλύτερα από μένα, οι πεισματαρηδες είναι οι νικητές.

να σε προσέχεις και είμαι σίγουρη ότι σε σκέφτονται και εύχονται για σένα περισσότεροι ανθρωποι από όσοι νομίζεις και σίγουρα περισσότεροι από όσους βλέπεις στα σχόλια :)

mar9659 είπε...

Την καλημέρα μου!Μαράκι έτσι πέρασα να δώ τι κάνεις σήμερα,θα περνώ κάθε μέρα, όπως σου υποσχέθηκα...η σκέψη μου και οι προοσευχές μου και γενικά η θετική μου ενέργεια, θα σε συντροφεύουν και θα σου δίνουν δύναμη και κουράγιο,γλυκό μου κοριτσακι,είδες είμαστε όλοι κοντά σου, σαν μια γροθιά!!!Μην φοβάσαι κανέναν και τίποτα.....Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ !φιλάκιααα!!

Spirit είπε...

Ίσα ίσα είναι πολύ καλό σημάδι που εγκρίθηκε η χημειοθεραπεία. Υπάρχει ροή. Μοιάζει σαν ένα ουράνιο τόξο μετά απο μια δυνατή βροχή!

Πιστεύω ότι αυτή η χημειοθεραπεία θα την βοηθήσει και θα ανταποκριθεί το σώμα της σε αυτήν.

Spirit είπε...

Μαρία η βοήθεια που κάλεσες...έρχεται!!!! Καιρός να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Αρκετά τράβηξες μέχρι τώρα!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Κουράγιο Μαράκι,
η δύναμη που έχει η ψυχή σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα! Εδώ είμαστε και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά!!!! Περαστικά!

truth around us......... είπε...

etixe na mpo kai diavasa to post koita an kati mporoume na kanoume gia na voithisoume min distaseis na mas to peis emeis edo tha imaste ...sou euxome mesa apo tin kardia mou na sou pane ola kala na eisai kala koritsi mou

nikiplos είπε...

Μαρία εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!Κράτα σταθερά και με όση δύναμη μπορείς... Θα τα κατεφέρεις, είμαι σίγουρος και να το πιστέψεις κι εσύ!

Σε φιλω προς ώρας

marilia είπε...

Οι προσευχές μας περισσότερο δυνατές κοντά σου.
Έλα, τουϊτάκι, μπορείς!

το... σνούπι του διπλανού μπλογκ

efhbos είπε...

Μαρια..δεν σε ξερω..αλλα..θα σε σκεφτομαι..!ελπιζω να γινεις καλα για να μπορεσουμε να γνωριστουμε!μην εγκαταλειπεις τον αγωνα!υπαρχουν ανθρωποι που σε χρειαζονται..!

καλο κουραγιο στους δικους της..!

marianaonice είπε...

Η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά της!!!
Δεν μπορεί θα νικήσουμε όλοι μαζί τον εχθρό με αρχηγό την ίδια τη Μαρία!!

zoyzoy είπε...

Μαράκι μου γλυκό σου στέλνω μαζί με τις ευχές μου για ταχεία ανάρωση την πιο μεγάλη αγκαλιά.
Πάρε δύναμη απ'τις ευχές και τις προσευχές όλων των φίλων σου και προχώρησε.Η ζωή θέλει θράσος και θάρρος μην αφήσεις κανένα να λυγίσει την θέλησή σου για ζωή ούτε αυτόν τον πόνο!
Υπομονή γλυκειά μου θα περάσει!!

Ανώνυμος είπε...

KORITSI MOU GLYKO SE VRHKA TORA. KRATA GERA KORITSI MOU KAI EXEIS TIS PROSEUXES OLON MAS.

EXO KAI EGO KORH MEGALYTERH APO ESENA DEN MPORO NA VLEPO TETIA PRAGMATA. POLI SIGKINI8IKA KAI APO EKEINI THN ORA SE SKEFTOMAI KAI DAKRIZO KAI EUXOMAI.

FILAKIA MAMA EIRHNH APO THN SYRO

Ανώνυμος είπε...

KEEP FIGHTING!!!!!!

DON'T GIVE UP MY LITTLE GIRL!

8A TA KATAFEREIS EIMAI SIGOUROS!!!!!!!!
EXEIS TIS PROSEUXES MAS!!

SE FILO GLYKA IASONAS

Ανώνυμος είπε...

Είδα από ένα άλλο blog σύνδεσμο για το δικό σου. Έχεις τη σκέψη μας, ευχόμαστε να γίνεις καλά και να ζήσεις μία καλή ζωή! Μη σταματάς να προσπαθείς!

Είναι άδικο αυτό που συνέβη αλλά μη σταματάς!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία μου,
χαίρομαι που συνεχίζεις τη ζωή και τα όνειρα σου ακάθεκτη, παρά την άτιμη ασθένεια που πολεμάς ταυτόχρονα. Ελπίζω να πάρεις το πτυχίο σου και να ξεκινήσεις το μεταπτυχιακό, όπως ακριβώς το σχεδιάζεις. Το ταξίδι στο Λονδίνο ακούγεται υπέροχο! Να περνάς πάντα όμορφα με αυτούς που αγαπάς...
Φιλιά

καψοραχη είπε...

κουκλιτσα μου γλυκεια! αν οι προσευχες μας ηταν χερια θα εκαναν 100 φορες τον κυκλο της γης!ολη η θετικη ενεργεια του κοσμου απανω σου! ειμαι μανα και κανω με ολη μου την ψυχη την ευχη να εισαι καλα συντομα πουλακι μου γλυκο!
εγω και η οικογενεια μου ολη μαζι σου!
καψοραχη

Kαπα είπε...

Αγαπητή Μαρία,

1. Δεν θα μιλησω συναισθηματικά, αλλά όσο πιο γίνεται ορθολογικά.

Το συναίσθημα είναι ασφαλώς χρήσιμο. Συνήθως, όμως, η θετική του επίδραση δεν αρκεί και δεν διαρκεί πολυ, ιδίως εάν ο ασθενής χρειάζεται άμεση βοήθεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οικονομική στήριξη.

2. Εμείς έχουμε μία κορουλα εφτά χρονών που υποφέρει από ένα πολυ σπανιο νόσημα (μονάχα 500 περιστατικά έχουν καταγραφεί παγκοσμίως) το οποιο ούτε στην Κύπρο αντιμετωπίστηκε, ούτε στην Αθήνα, ούτε στο Λονδίνο, ουτε στο Παρίσι. Αντιμετωπίστηκε, για πρώτη φροά, πριν τέσσερα χρόνια, ύστερα από πολλή προσωπική μας έρευνα, στις ΗΠΑ (και αφου χάσαμε τρία πολυτιμα χρόνια). Στο Μέγιο Κλινικ, του Ρότσεστερ της Μινεσότα.

3. Ούτε κι εμείς είμαστε πλούσιοι. Επειδή όμως η ασθένεια του παιδιού μας είναι και ανίατη και μάλλον εκφυλιστική (κάθε χρόνο η βαριά, φαρμακοανθεκτική της επιληψία επιδεινώνεται όλο και πιο πολυ) από το 2005 πηγαίνουμε κάθε χρόνο στις ΗΠΑ με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

4. Υπάρχει μία υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας που λέγεται ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ και μπορείτε να την αξιοποιήσετε.

4.1 Εάν έχετε εντοπίσει, μέσω διαδικτύου, ένα καλό νοσοκομείο στο Εξωτερικό (δεν σας συστήνω απλές επισκέψεις σε γιατρούς, αλλά εισαγωγή σε ένα καλό εξειδικευμένο νοσοκομείο), θα πρέπει να κλείσετε εκεί ένα ραντεβού.

4.2. Στη συνέχεια θα επισκεφτείτε τον θεράποντα ιατρό σας, εδώ στην Κύπρο, έναν γιατρό κυβερνητικό και να του πείτε ότι βρήκατε αυτό το νοσοκομείο στο εξωτερικό και ότι επιθυμείτε να μεταβείτε εκεί για εξετάσεις και ό,τι άλλο χρειαστεί.

4.3 Θα τον παρακαλέσετε λοιπόν να εισηγηθεί στο αρμόδιο ΙΑΤΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ τη διακομιδή σας σε νοσομομείο του εξωτερικού.

4.4 Καλόν είναι να μάθετε ποιοι αποτελουν το εν λόγω Ιατροσυμβουλιο, προκειμένου να συναινέσουν δίχως χρονοτριβή.

4.5 Μετά ο φάκελός σας θα πάει στο Τμήμα Επιδότησης Εξωτερικών Ασθενών. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα παρουν το δρομο τους.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες (που κανονικά τις χρειάζεστε), σας παρακαλουμε, μπείτε στον κόμο να μας γράψετε στη διεύθυνση:
paragrafos@cytanet.com.cy

Θα σας δώσω μέσω ιμέιλ το τηλέφωνό μας, προκειμένου όλα όσα σας είπα προτύτερα να τα αναλύσω και στους γονείς σας, αν τα χρειάζονται, και σε σας.


Σας ευχόμαστε σύντομα να αναρρώσετε!!!

Με αγάπη και αισιοδοξία

Κάπα

Ανώνυμος είπε...

OI FILOI THS MIKROULAS MARIAS EIMASTE:

APANTHSH STHN KAPA:

FILH MOU EPEIDH EIMASTE KONTINOI FILOI THS MARIGOULAS KAI GNORIZOUME TOUS AGONES POU KANOUN ME THN GRAFEIOKRATIA. OLA AUTA POU THS SYSTINETE TA EXOUN EIDI KANEI ALLA KAI PALI H GRAFEIOKRATEIA KALA KRATEI. O YPOURGOS YGEIAS DEN KANEI TIPOTA. AUTOS O YPOURGOS POU MPIKE TELEUTAIA DEN KANEI TIPOTA. OI PROHGOUMENAI YPOURGOI EKANAN ARKETA KAI TOUS EUXARISTOUME.

MONO KANALIA EMEINE NA TOUS VGALEI OLOUS.

KAI PALI ENA MEGALO EUXARISTO GIA OLOUS SAS POU MAS STEIRIZETAI KAI OI PROSEUXES SAS EINAI MAZI THS.

TO MARAKI MAS DEN SIMIONEI NEOTERH E3ELI3H.
ELPIZOUME KAI PROXOROUME.
ME AGAPH "OI FILOI THS"!

Vasilis Simeonidis είπε...

ό,τι και αν πει κανείς έχει άδικο

ζεις

Ανώνυμος είπε...

ΣΥνεχισε
θα σε ξαναδιαβασουμε συντομα!
εδω σε περιμενουμε ολοι

Πόπη είπε...

Μαρία μη προσπαθείς να τα εξηγήσεις όλα με τη λογική. Άσε χώρο να λειτουργήσει το θαύμα.
Έτσι μου είπε κι εμένα μια φίλη όταν έκανα για δεύτερη φορα μετά από 5 χρόνια ξανά χημειοθεραπεία. Κι έγινε το θαύμα. Για πόσο; ποιός ξέρει. Μόνο Εκείνος ξέρει. Μέχρι τότε όμως έχουμε χρέος να κάνουμε το καλύτερο που περνάει απο το χέρι μας και να ευγνωμονούμε για όσα μας χάρισε.
Καλή δύναμη γλυκειά μου. Ψηλά το κεφάλι. Όλες οι επιθυμίες σου, ευχές μας. Να είσαι πάντα καλά. Φιλάκια. Πόπη

THANASIS MAKEDONAS είπε...

μαρακι κρατα κοριτσι μου κρατα γερα και μακαρι η νεα χειμιοθεραπεια να φερει αποτελεσματα φιλια πολλα

Spirit είπε...

"Μαρία μη προσπαθείς να τα εξηγήσεις όλα με τη λογική. Άσε χώρο να λειτουργήσει το θαύμα".

Αυτό ακριβώς Μαρία. Αυτό που λέει η Πόπη είναι πολύ σοφό. Λειτουργούμε περισσότερο με την λογική, δυστυχώς. Μας έχουν πείσει ότι η υγεία δεν είναι ένας εφικτός στόχος όπως όλοι οι άλλοι. Μόνο ο γιατρός μπορεί να θεραπεύσει το σώμα γιατί αυτός έχει τις γνώσεις. Δεν συμφωνώ! Ο ασθενής έχει το κλειδί απλά πρέπει να στραφεί μέσα του. Όταν όμως αρχίζεις το εσωτερικό ταξίδι Μαρία για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου συναντάς έναν "αντίπαλο", την λογική. Μπορώ να πω ότι είναι μια απο τις πιο δύσκολες μάχες που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Δεν έχεις απο που να πιαστείς. Αν όμως επιμείνεις και συνεχίσεις το ταξίδι η λογική σιγά σιγά θα υποχωρήσει και δεν θα είναι τόσο παρεμβατική. Η λογική είναι καλή σε πρακτικά ζητήματα αλλά στην υγεία στέκεται εμπόδιο. Ακολούθα την διαίσθησή σου Μαρία. Αυτή είναι η πυξίδα! Μην βασίζεσαι στους άλλους είτε είναι γιατροί είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Kαπα είπε...

Αγαπητοί φίλοι της Μαρίας,

γράφουμε για άλλη μια φορά, με το χέρι στην καρδιά και τη σκέψη μας στον νου και τη λογική, γιαατί όταν θελεις να βοηθήσεις πρακτικά και ουσιαστικά έναν συνάνθρωπο, καταφεύγεις στην πείρα, τη γνωση, την επιστήμη και τη λογική, και βάσει αυτών κάνεις τις εισηγήσεις σου, αλλιώς ο ασθενής, αν του διαφεύγει κάιτ, ίσως να μην μπορέσει να διεκδικήσει όλα του τα δικαιώματά του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και τη ζωή του...

Σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας να συμπαρασταθειτε στη φίλη σας. Μακάρι κι άλλοι συμπολίτες μας να είχαν την ευψυχία που απαιτείται για να συμπαρασταθουν στον φίλο, τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπο.

Από την άλλη μεριά, επιτρέψτε μας να επανέλθουμε και να σας πουμε ότι ίσως να μην έχετε ακριβή εικόντα όλων όσων απαιτεί η γραφειοκρατία (τα αναφέραμε στο προηγουμενο σχόλιό μας) και όλα όσα έχουν πράξει ή δεν έπρεπε να έχουν πράξει οι γονείς της Μαρίας.

Σας μιλώ με αγάπη και εκ πείρας. Κάθε χρόνο πηγαίνουμε το παιδί μας σε νοσοκομείο των ΗΠΑ και κάθε χρόνο βρίσκουμε νέα εμπόδια. Η διαδικασία όμως παραμένει ή ίδια, ίδια κι απαράλλακτη, κι εάν την χειριστεί κανείς καλά και με ψυχραιμία, βρίσκει άκρη (μη νομίζετε ότι εμείς είμαστε πάντα ψύχραιμοι κι ότι τα καταφέρνουμε πάντα).

Λαμβάνοντας, επίσης, υπόψιν αυτό που γράφει η Μαρία στο ποστ, παρατηρώ ότι δεν έχει βρεθεί θεράπων ιατρός στο εξωτερικό, κάτι που είναι βασική προϋπόθεση για να καλυφθουν τα έξοδα της Μαρίας στο εξωτεριό.

Λέει η Μαρία:

"16 του Ιούνη μέχρι τις 28 θα λείψω για Αγγλία μαζί με τη ΜΑΜΑ μου και την αδερφή μου για επίσκεψη στον Ωτορινολαρυγγολόγο-Ογκολόγο, να μας πεί και αυτός αν μπορεί να κάνει κάτι με αυτά που υπάρχουν στον εγκέφαλο μου κοντα στην υπόφυση. Άν μπορεί να κάνει κάτι θα έρθουμε πίσω να παλέψουμε με την γραφειοκρατεία. Άν δεν μπορεί ο γιατρός να κάνει κάτι πάλι θα παλεύουμε μέχρι να μας χορηγούν δωρεάν υγεία, δηλαδή δωρεάν ζωή. Δεν θα αφήσουμε όμως αυτές τις 2 εβδομάδες να πάνε χαμένες, θα το συνδυάσουμε με διακοπές όσο μας επιτρέψει η υγεία μου."

Αγαπητοί μας φίλοι, βάσει των λεγομένων της Μαρίας δεν έχει βρεθεί ακόμη νοσοκομείο στο εξωτερικό για να την δεχθεί, και δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος γιατρός. Ψάχνοντας πηγαίνουν οι άνθρωποι. Πάνε στην Αγγλία για να ακουσουν τι θα τους πει ο γιατρός.

Το πρόβλημα λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασθένειας στο εξωτερικό, δεν είναι η γραφειοκρατία, αλλά η δυσκολία να βρεθεί ο κατάλληλος επιστήμονας. Απαξ και βρεθεί, τότε το Ιατροσυμβούλιο θα αναγκαστεί να υπογράψει το ποληπόθητο παραπεμπτικό και τότε το Τμήμα Εποδότησης Ασθενών του Υπουργείου, είναι υποχρεωμένο να καλύψει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της ασθενούς στο εξωτερικό.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στο εξωτερικό, κάπου υπάρχει νοσοκομείο εξειδικευμένο και με πείρα σε παρόμοιες παθήσεις. Οσο πιο γρήγορα εντοπισθεί τόσο πιο νωρίς θα βρει την υγεία της η Μαρία. Και τόσο πιο εύκολη θα γίνει η μετάβασή της στο εξωτερικό, με έξοδα της πολιτείας.

Έχω μάλιστα να προτείνω και κάτι ακόμη: Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Μέιγιο Κλινικ, στο Ρότσεστερ της Μινεσσότα που ειδικεύεται στους καρκίνους, τη νευρολογία και τα ορθοπεδικά.

Εμείς επί τρία χρόνια γυρνούσαμε μάταια την Ευρώπη και άκρη δεν βρίσκαμε και ο λόγος είναι απλός: στα ζητήματα της νευρολογίας και της παιδονευρολογίας οι ΗΠΑ είναι 100 χρόνια μπροστά από την Ευρώπη.

Μήπως θα πρέπει να αναζητηθεί λύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικου;

Για τυχόν πληροφορίες, ή για ο,τι άλλο χρειάζεστε, γράψτε μας στη διεύθυνση: paragrafos@cytanet.com.cy

Συγγνώμη για την φλυαρία μας

Μιλάμε με αγάπη, υπεύθυνα και εκ πείρας, και μάλιστα πολύ πολύ οδυνηρής, μιας πείρας που δεν την είχαμε πριν και μακάρι να μας την είχαν προσφέρει άλλοι, όταν ακόμα είχαμε χρόνο στη διάθεσή μας...

Με αισιοδοξία και αγάπη

Κάπα

Kαπα είπε...

Μαρία μου, κάτι τελευταίο,

οσο για το ορθογραφικά, μη σκας.

Κι εγώ που υποτίθεται ασχολουμαι 20 χρόνια επαγγελματικά με το λόγο, έχω κάνει εδώ μέσα του κόσμου τα λάθη.

Τώρα, εάν κάποιος μπει εδώ μέσα και ασχοληθεί με τις ορθογραφικές σου αβλεψίες και όχι με τον αγώνα σου για ζωή και υγεία, ε, τότε είναι πολυ μικρόψυχος και δεν αξίζει να ασχολείται μαζί του.

Με αισιοδοξία και αγάπη

Καπα

dokisisofi είπε...

Μαρία, κουράγοιο..άστους να λαιναι, πραιπι να τους λειπάσε αφτούς που πρωσβάλλουν αιμάς που οίμασαι ανιχτά βηβλήα. Ας το κάνουν κι αφτί να δούμαι, τωλμούν να κειτάξουν τοιν ψειχί τους; Αίχουν σοιντακτικά λάθι στων χαραχτοίρα τους που ίναι χιρώταιρω κε τραγοικές ανωρθωγραφοίες πήσο από τιν πώρτα τους, δεν τις βλαίπι κανίς, σαποίζουν, βρομάνε και μολοίνουν τιν ατμωσφερα.

Οι προσευχές μου για σένα.

If...ιγένεια είπε...

Κουραγιο και δυναμη Μαρακι..

Spirit είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Spirit είπε...

Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Benikos place είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

OI FILOI THS MIKROULAS ALLA TAUTOXRONOS KAI MEGALHS AGONISTRIAS:

TO MARAKI MAS SIMERA ANARONEI SIGA SIGA. DEN MPOROUME NA PUME OTI STA8EROPOIH8IKE ARKETA H KATASTASH TOU EGKEFALOU THS ALLA TOULAXISTON ME TA DIAFORA KOKTEIL DILITYRIA FARMAKA POU TIS XORHGOUN MPOREI NA SIKO8EI STA PODIA THS. ENTA3EI EINAI AKOMA ARKETA ADYNAMH ALLA TO PALEUEI KAI TO KANEI ME DYNAMH. ME THN XHMIO8ERAPEIA AURIO 8A 3EROUME AN GINETE NA TIS XORIGI8EI ANALOGOS ME TIS E3ETASEIS THS ALLA OI PROTES ENDEI3EIS POU EXOUN OI GIATROI MALLON EINAI OK NA THS XORHGH8OI KAI ETSI ELPIZUME NA PIASEI GIA NA MPORESEI NA PRAGMATOPOIHSEI TA ONEIRA THS.

TORA PREPEI NA ANAROSEI GIA NA FYGEI OPOSDHPOTE STO E3OTERIKO GIA NA TH DEI O GIATROS POU SAS ANAFERE STHN ANARTHSH THS POU EIDH THN XEIROURGEISE KAI PALAIOTERA POU THS EIXE YPOSXE8EI NA MHN 3ANAGINOUN AUTA POU EXEI STO KEFALI EIDI KARKINOMATON POU EINAI EIDI PARA3ENA ALLA.....
ELPIZOUME O GIATROS NA MPORESEI NA KANEI KATI.

O/H FILOI KAPA: EYXARISTUME GIA THN PRO8ESH KAI PRO8YMIA SAS NA THN VOI8EISETE. TO PROVLHMA ME TO MARAKI EINAI OTI DEN YPARXEI GIATROS POU NA GNORIZEI TI AS8ENEIA EINAI AUTH EXTOS FYSIKA APO THN AS8ENEIA POU EXEI KAI PALI THN KATASTREFEI KAI DEN STA8EROPOIHTAI. STHN AMERIKH KAI SYGKEKRIMENA STHN NEW YORK STO BROOKLYN PHGE TO 2005 ME E3ODA TOU YPOURGEIOU YGEIAS ALLA EKANAN KAI AUTOI GIVE UP!! EXEI KAPOIA AS8ENEIA LENE POU DEN EXEI ANAKALYF8EI TO ONOMA THS KAI ETSI THN KATASTREFEI. SO O YPOURGOS DEN 3ANAYPOGRAFEI GIA DOREAN YGEIA STO E3OTERIKO EPEIDH 8ELEI NA 3EREI SIGOURA AN STO E3OTERIKO 8A 3EROUN TI NA KANOUN KAI AFOU DEN 3EROUN DEN KANEI TIPOTA O YPOURGOS KAI TO XEIROTERO EINAI OUTE KAI GIA THN XORA THS YPOGRAFEI POU NOSILEVETAI KAI KYRIOS TORA POU 8A KANEI THN XHMIO8ERAPIA KAI 8A MENEI GIA LIGES ORES KAI ISOS KAI LIGES MERES MESA STO NOSOKOMIO. OMOS FTANEI POU EGINE TO PROTO VHMA KAI EGKRINAN THN XHMIO8ERAPEIA KAI 8A DOUNE TI 8A KANOUN APO EDO KAI EKEI.

OSO GIA THS XHMIO8ERAPEIES POU KANOUN EINAI SYMPTOMATIKES.

EPISIS STO GENIKO NOSOKOMIO EINAI YPEROPTES KAI YPERHFANH OLOI TOUS KAI EIXAN KAI THN ANEDEIA NA POUN KAI STH MAMA THS OTI THN 8ELOUN NA THN NOSHLEPSOUN GIA PEIRAMA!!!!!!

STO INSTITUTO NEYROGIAS POU EINAI ENA APO TA KALYTERA STO KOSMO DEN 8ELOUN NA THN VLEPOUN LOGO EU8YNOFOVIAS GIATI THS EIPAN THS IDIAS OTI AN PE8ANEIS 8A VGEI TO ONOMA MAS KAI TO MARAKI MAS VEVAIOS TOUS APANTHSE KATALLHLOS. KAI H MAMA THS ZHTHSE XARTI APO TON SYGKEKRIMENO GIATRO POU THS TO EIPE AUTO KAI THS TO EDOSE GRAFONTAS PANO OTI DEN MPORO NA THN PARAKOLOU8O LOGO EY8EINOFOVIAS.

TO MARAKI MAS ISOS APO EVDOMADAS NA PAEI KAI SPITI THS. H MONH THS ENNOIA EINAI NA ANAROSEI GIA NA SYNEXISEI TO UNIVERSITY THS KAI GENIKOTERA TA ONEIRA THS!!

OTAN 8A NIOSEI KALA 8A SAS GRAPSI ESTO KAI 1 SXOLIO THS.

SAS EUXARISTEI 8ERMA GIA THS PROSEUXES KAI THN AGAPH SAS. TO EKTIMA AFANTASTA PISTEPSTE MAS.

SAS EUXARISTOUME KAI EMEIS 8ERMA GIA OLA KAI GIA OLOUS.

TORA ELPIZOUME GIA TA KALYTERA.

ME AGAPH OI "FILOI THS"!

MOLEMOU είπε...

O 8EOS EINAI MEGALOS-KAI EINAI MAZI SOU

marianaonice είπε...

Αγάνταααα Μαρίααα μου!!!!
Αγάντα και το φάγαμε το θηρίοοο!!
Η αγάπηηη μας ασπίδα στο κακό που σε πολεμάα!!!

Και στα καλύτεραααα εύχομαι!!!

Andreas είπε...

Pragmatika i dinami tountou koritsiou siglonizi me.Kouragio kali mou kai o THEOS en megalos

THANASIS MAKEDONAS είπε...

καλημερα μαρακι περασα και σημερα να μαθω νεα σου και απο οτι διαβαζω παμε καπως καλυτερα. μπραβο συνεχισε τον αγωνα μην τα παρατας

Ανώνυμος είπε...

ξερω οτι σε λιγο θα εισαι παλι μαζι μας .ολα θα πανε καλα .κανε κουραγιο

mar9659 είπε...

Mαράκι μου καλή σου μέρα!καλή εβδομάδα και καλό μήνα,γλυκό μου κοριτσάκι!κάνε κουράγιο καλό μου παιδί και μην φοβάσαι τίποτα!πάλεψε με νύχια και με δόντια!!είμαι σίγουρη οτι θα βγείς "ΝΙΚΗΤΡΙΑ"το διαισθάνομαι,άντε ήλθε και το καλοκαιράκι,θα βοηθήσει κιάυτό με τον ούριο άνεμο που θα πνέει...είδες όλα δείχνουν προς το καλύτερο...στήλωσε το ανάστημα σου και ψηλά το κεφάλι....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΘΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!Είματε όλοι στο πλάι τησ Μαρίας,μια μάνα που ξέρει πόσο άνισος είναι αυτός ο αγώνας,γιατί στάθηκα συμπαραστάτης και εγώ 3φορές σε προσφιλή μου πρόσωπα!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

Matriga είπε...

Μαράκι μου, ο Θεός μαζί σου κουκλίτσα μου! Έχεις τόση θετική ενέργεια από όλους εμάς εδώ που είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις γρήγορα καλά και θα μας καλέσεις σε ένα τρικούβερτο πάρτι.

Καλή δύναμη και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά γιατί οι δοκιμασίες είναι για να μας δυναμώνουν.

Υ.Γ. Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς είχα την ίδια περίπου περιπέτεια στα 17 μου... και την Παρασκευή θα μπω στα 40 μου!

Unknown είπε...

Μαρία μου,
καλή σου μέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό καλοκαίρι, καλή ανάρρωση!!!
Να είσαι πάντα καλά και μην ασχολείσαι με τρίχες όσο και αν σε εκνευρίζουνε. Αγνόησέ τους...

melwdos είπε...

Τελικά όλοι κάτι έχουμε άλλος πιο πολλά άλλος πιο λίγα. Δεν θέλω να πω πολλά αλλά σε μένα πάντα έπιανε να κοιμάμαι το βράδυ με την σκέψη ότι το πρωί θα είμαι καλύτερα. Βλέπεις ο άνθρωπος ορισμένα πράγματα μπορεί και από μονός του να ανταπεξέλθει, γι αυτό σου λέω μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΟ και μπορεί να είσαι και εσύ καλύτερα.
Όσο για το blog σου και αυτά που σου λένε δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν σημασία για να σε κακολογούν πάει να πει ότι κάθονται και διαβάζουν αυτά που γραφείς.

Με την καλημέρα μου φιλικά Βασίλης

Spirit είπε...

Sonia το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποκτήσεις είναι κότσια! Και αυτό που υποστηρίζεις να το λες εκεί που πρέπει και όχι εκεί που σε συμφέρει. Κάτι άλλο. Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο πράγμα η κοροιδία και αυτό που εκπέμπει το μήνυμά σου είναι φθόνος. Μου αρέσει που σε υποστήριξα κιόλας!

Όσο για το χαζό επιχείρημά σου για να στηρίξεις την θεωρία σου, σου λέω το εξής:

Ένα άτομο που πάσχει απο μια ασθένεια μπαινοβγαίνει συχνά στα νοσοκομεία οπότε χάνει μαθήματα και σαφώς διαταράσσεται η μάθησή του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να προχωρήσει και να πάρει άλλου είδους πτυχία στην ζωή του.

Υ.Γ. Το Μαράκι δεν δέχτηκε το δώρο σου οπότε στο επιστρέφει!

Καλό μήνα γλυκιά μου Μαρία. Περιμένω νέα σου. Σε φιλώ!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΙΚΡΕ ΗΡΩΑ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Maria mou sou efxomai na pigaineis olo kai kalitera. Kai afto pou les gia tin MANA oti sou steketai einai to pio vasiko, exo kai ego mia koroula 21 minon arrosti (vrefikous spasmous) kai i dinami pou dino ego os mana stous dikous mas einai apistefti, an kai mesa mou ponao eimai dinati gia to moro mou.
Ta filia mou kai tis efxes mou

Εφη είπε...

καλο μηνα Μαρακι. κουραγιο κοριτσι μου. θα τα καταφερεις. εισαι δυνατη εσυ.
φιλια πολλα.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΔΥΝΑΜΗ, ΜΑΡΙΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!

Andreas είπε...

Pros tous filous tis:
Pedia katate mas enimerous sas parakaloume dioti ehoume kai emis tin diki mas agonia.
Efharistoume kai pou evalete tin dinatotita sholion kai imon pou en ehoume logariasmo stin blogosfera.
I efhes mas mazi sou Maria mou

stratos o ψήστης είπε...

Mαρακι καλό μήνα είμαστε εδώ μαζί σου. Κουράγιο και θα περάσει και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μηνα Μαρία μου.
Σε σκεφτόμαστε και στέλνουμε όση δύναμη έχουμε.
Φιλια

mia maria είπε...

Σου εύχομαι κουράγιο, δύναμη και υπομονή! Περιμένουμε όλοι νέα σου!

maximus είπε...

Eύχομαι να είναι καλός αυτός ο μήνας μαζί σας και να πάνε όλα καλύτερα! Σχετικά με το μήνυμα που έλαβα από τον "Πάνο", θα ήθελα να σας πω ότι το έστειλα στα προσωπικά mail πολλών γνωστών.

Roadartist είπε...

Και οι δικές μου ευχές στο πλάι σου Μαρία.. Σου στέλνω όλες μου τις ευχές, και θετική ενέργεια.. Καλή Δύναμη~!!

Olga είπε...

Hi Maria! Greetings to you and hoping you are feeling a little better today... I just want to wish you to feel at least a little better, to be strong and to take care and stay positive. Please accept some smiles, optimism and support from Belarus...

Maria Nefeli D είπε...

AGAPHMENOI MOU FILOI KALHMERA SAS.

SHMERA EIMAI STO SPITI MOU.

AKOMH EIMAI ARKETA ADYNAMH GIA TA PANTA.

SAS EUXARISTO GIA THN AGAPH SAS KAI TIS PROSEUXES SAS.

ELPIZO NA TA 3ANAPOUME SYNTOMA.

ΥΓ:SYGXORESTE ME GIA TO SYNTOMO SXOLIO MOU.

Andreas είπε...

Maria mou kalosorises kai tha anamenoume me agonia ta sholia sou

Spirit είπε...

Πολύ χαίρομαι Μαρία που ξεπέρασες και αυτή την δοκιμασία! Ανάκαμψε πρώτα σωματικά και μετά όταν είσαι έτοιμη επέστρεψε και εδώ. Εμείς εδώ θα είμαστε. Δεν πάμε πουθενά!

tonia

If...ιγένεια είπε...

Καλο μηνα και ολα να πανε καλυτερα! Κουραγιο!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου,
καλώς ήλθες σπίτι σου.Καλώς ήλθες και κοντά στους φίλους σου, σε μας. Καλή ανάρρωση.
Φιλιά πολλά

vertzak είπε...

φιλιά πολλά και από το μεγάλο ταξειδιώτη vertzak (Ζάκυνθος). Καλό μήνα!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Πολλά χαμόγελα για ό,τι καλύτερο με την υγεία σου!!!:)))))))κάθε δύναμη που κρύβεις κράτησέ τη να σε οδηγεί και να φωτίζει και τους δικούς σου ανθρώπους!!!φιλιά***

Unknown είπε...

Μαρία μου τώρα ανακάλυψα το blog σου.
Μπράβο σου και μην δίνεις σημασία στα ορθογραφικά λάθη. Οσοι έχουν πρόβλημα μη σε διαβάζουν.
Εμείς που νοιαζόμαστε για σένα δεν έχουμε πρόβλημα.
Don't give up

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

καλησπερα μαρακι χαρηκα που δαβασα οτι εισαι σπιτι σου αυτο σημαινει οτι παμε καλα και μακαρι να πηγαινουμε παντα καλα να εισαι στην παρεα μας φιλια πολλα

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Μαράκι καλωσόρισες κοντά μας .Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Θ Ε Ο Υ είναι τόσο μεγάλη ,που με τις προσευχές μας, σου έδωσε δύναμη και υγεία .Θα τα ξαναπούμε σύντομα .
Εγώ σήμερα έχω διπλή χαρά .Πρώτα γιατί επέστρεψες και δεύτερον πήρα την απάντηση γιά την εξέταση ΜΥΕΛΟΥ και ΑΙΜΑΤΟΣ που έκανα γιά την παρακολούθηση της Ο.Μ.Λ. που είχα και είμαι ,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ,πολύ καλά .Το ίδιο εύχομαι και προσεύχομαι γιά σένα να έχεις πάντα τις καλύτερες απαντήσεις .
Από μένα και την γυναίκα μου (το στήριγμα της οικογένειάς μου) τα καλύτερα !!!!!!!

Λεμέσια είπε...

Καλώς ήρθες, Μαρία μου...

Μεγάλη ανακούφιση να επιστρέφει κανείς στο σπίτι, μετά από τέτοια εξαντλητική θεραπεία. Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεις σύντομα τις δυνάμεις σου και θα συνεχίσεις να γράφεις...

Καλή ξεκούραση

Ektoras είπε...

Μαράκι καλό, ενημερώθηκα από την Zoyzou, μάλιστα της είπα οτι δεν θα έμπαινα στο blog σου γιατί δεν θα το άντεχα! Πόσο ηλίθιος μπορεί να είμαι! Όταν εσύ αντέχεις όλα αυτά... και θα αντέξεις και θα νικήσεις! Ο Θεός είναι μεγάλος, πιστεύω σε αυτόν και τον παρακαλώ να σου δώσει όλα όσα επιθυμείς, γιατί το οτι θα νικήσεις είναι το μόνο σίγουρο. Διάβαζα τόση ώρα για τα νέα της υγείας σου, από τους φίλους και σήμερα που μπήκα για πρώτη φορά στο blog σου στο τέλος είδα ανάρτησή σου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ. Να ξέρεις οτι από εδώ και πέρα, όση δύναμη μου μένει καθ'ότι και 'γω παλεύω με διάφορα, δε θέλω όμως να αναφερθω, όση δύναμη και όποτε έχω θετική ενέργεια, θα σκέφτομαι την Μαρίαtweety. Και είναι πολύ γλυκό το nick σου και εσύ είσαι πολύ δυνατή, και μην στεναχωριέσαι ούτε να ζητάς συγγνόμη απώ κακοπροέρετους. Καλα τους ίπες ιπάρχι το Χ, να το πατοισουν αν δεν τους αρεσι ι ορθογραφοια σου

ΈΧΕ ΠΙΣΤΗ

marianaonice είπε...

Kαλωσόρισες Μαρίααα!!
Σιδερένιααα!!!
Και από εδώ και πέρα όλα τα καλύτερα σου εύχομαι!!!
Φιλάκια καλή μου!!
Εδώ είμαστε εμείς!!!
:)))

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλώς ήρθες πάλι στο σπίτι.
Ελπίζω οι ευχές όλων μας να γίνουν γέφυρα, και να σε φέρουν κοντά μας χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας
πλέον..........
Την αγάπη μας, να είσαι καλά!!!!!

dokisisofi είπε...

Τώρα χαλάρωσε, αφέσου, ξεκουράσου..

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά σε περιμένουν και...147 σχόλια!!

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Κουράγιο Μαρία, εύχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε.

Καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα.

Α και όσο για τους κάφρους που νομίζουν πως είναι του επιπέδου Μπαμπινιώτη και κρίνουν τους πάντες, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν λιγάκι με την ψυχή τους και ας αφήσουν τιν θεορήα γραματεικίς και συντκατηκοοοουυυυ (Ωχ δάσκαλε δεν θα το ξανακάνω μην βαράαααςςςςς)

ένας είπε...

Μαράκι μου γλυκό να έχεις και τις δικές μου ευχές και να γίνεις γρήγορα καλά..


ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ...

Citronella είπε...

Καλή ξεκούραση Μαράκι, και καλό μήνα!

Mary Nastakou είπε...

Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι περαστικά!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ?

ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣΤΟΠΑΡΩΝ.

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΑ

i2 είπε...

Μαράκι σου εύχομαι όλα να πάρουν το δρόμο τους γρήγορα και να τελειώσουν και να φύγει ο εφιάλτης μακριά σου.
Τι να πω... υποκλίνομαι στη δύναμη σου. Ανυπομονώ για νέα σου.

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ είπε...

συνεχισε κοριτσι μου , συνεχισε να προχωρας , σε φιλω και σε σκεφτομαι

marianaonice είπε...

Eλπίζω και εύχομαι όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.
Φιλιά!!

thinking4G είπε...

σε περιμενουμε γερη κ δυνατη

Aristodimos είπε...

Χαιρομαι που σε βλεπω εδω κοντα μας παλι... Ημουν σιγουρος οτι θα βγεις και παλι νικήτρια σ αυτην την δυσκολη δοκιμασία...
Καλωσόρισες και καλή δύναμη για την συνέχεια...

Την αγάπη και την σκέψη ολων μας

Αρης

THANASIS MAKEDONAS είπε...

καλημερα μαρια περασα και σημερα να δω πως παμε και χαρα διαβαζω οτι παμε καλα.καθε μερα και καλυτερα το ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου

Ανθούλα είπε...

Η Παναγιά να είναι μαζί σου στον δύσκολο αγώνα σου.Θα προσεύχομαι για σένα!

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

εύχομαι να πηγαίνεις όλο και καλύτερα... χάρηκα που γύρισες σπίτι σου πλέον. καλή δύναμη!

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Mαράκι μου, συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στις εξετάσεις. Μη δίνεις σημασία όμως σε κακοήθειες και χαλάς την καρδούλα σου. Συνέχισε τον αγώνα σου σε όλα τα επίπεδα με πρώτο και κυρίαρχο το θέμα της υγείας σου. ΛΚαι να θυμάσαι συνεχώς: Η αγάπη όλων όσων σου γράφουμε εδώ, είναι τείχος προστασίας για σένα. Μαζί σου Μαράκι.Τα σέβη μου στη σπουδαία ΜΑΝΑ που έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, ή ευτυχώς, δεν θα υπάρχουν μόνο καλά λόγια που θα συναντάς. Το ξέρεις και απο την καθημερινότητά σου πέρα του διαδικτύου. Άλλοι θα σου ευχηθούν, θα προσεύχονται και θα σχολιάζουν στο blog με τα καλλίτερα λόγια, και άλλοι, σε κάποια άλλη μακρυνή γωνιά των διαδικτυακών δρόμων θα σχολιάζουν αρνητικά, ενώ έχουν πιαστεί από κάτι πολύ ασήμαντο. Άλλωτε, είτε απλά για να σχολιάσουν, είτε από ρατσισμό, είτε από την "ξενοφοβία". Και όχι της εθνικότητας, αλλά της ασθένειας. Τα γνωρίζεις, όπως προείπα, και από την καθημερινή ζωή, πέρα του διαδικτύου.
.
Το θέμα είναι ότι, πως, κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάς, και ούτε πρόκειται να καταλάβει, γιατι δε το ζει, δε το έχει ζήσει, και (ελπίζουμε όλοι μας) να μη το ζήσει ποτέ του. Το ζείς εσύ, στην καθημερινότητά σου, με σθένος, έχοντας το θάρρος να βγεις και να πεις, ναι, ζω και ας έχω πρόβλημα βαρύ υγείας. Εγώ θα το παλέψω.

Και άσε τους άλλους να σχολιάζουν, ότι θέλουν, όπως θέλουν. Καταλαβαίνουμε (όσο μπορούμε), ότι είναι άσχημο, να βρίσκεσαι σε αυτή την όποια θέση με την οποιαδήποτε ασθένεια, και να συναντάς τέτοιου είδους "σχολιασμούς", και αυτό να σε "ρίχνει" ή απλά να σε "στεναχωρεί" και να λες γιατί, αλλά, σκέψου πόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ (και ας είμαι καινούριος στο Blog σου. Γιατί, δόξα τω Θεώ, μου το προτείνανε μέσω του δικού μου) και σε στηρίζουμε, σου αφήνουμε ένα μήνυμα ελπίδας, μια καλή κουβέντα, μια ευχή.

Δε μπορούν να καταλάβουν. Δε το ζουν. Δεν ευχόμαστε ποτέ να το ζήσουν, και απλά τους προσπερνάνε. Έχεις, όπως μας είπες, Δόξα τω Θεώ, τη μητέρα σου. Και αυτό είναι που μετρά πάνω από όλα.

Έχουν περάσει 13 μέρες από την τελευταία σου ανάρτηση. Ελπίζω, πρώτα ο Θεός, την επόμενή σου να την διαβάσουμε σύντομα.

Εύχομαι καλό ταξίδι, και να εκμεταλλευτείς το περισσότερο της διαμονής σου, ώστε να περάσεις όμορφα, αξέχαστα, και, εαν βγάλεις φωτογραφία από εκεί, την πιο ωραία που θα δειχνει εσένα να χαμογελάς, να την προσθέσεις στην ανάρτησή σου!

nikiplos είπε...

Μαρία, καλησπέρα...

Εύχομαι και σήμερα με όλη μου την ψυχή να είσαι δυνατή και να κάνεις κουράγιο...

Πάνω από όλα να το πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά και θα είσαι πάλι σε θέση να χαρείς τη ζωή... Αυτό να μην φεύγει ποτέ από το μυαλό σου...

Να είσαι δυνατή πάντοτε!!!

φιλιά

marianaonice είπε...

Όχι Θεέ μου πάλιιι!!!!!
Κουράγιο Μαρία μου!!

Γρήγορα να περάσει κι αυτό!!
Μαζί σου μέχρι τη νίκη κοριτσάκι μου!!!

Laplace είπε...

KAΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΑΚΙ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΕΛΙΟ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ..
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

Theogr ο κηπουρός είπε...

Μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως; Π.χ. να γράψουμε ένα email και να το στείλουμε στον Υπουργό; Όπως και να έχει είμαστε δίπλα σας. Καλή δύναμη, και καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που χαρήκαμε βρε Μαρία με την φωτογραφία σου...τσουπ και το δυσάρεστο! Αμάν.

Ελπίζω να επανέλθεις πιο γρήγορα αυτή την φορά και να πας αυτό το ταξίδι στο Λονδίνο. Εσύ φεύγεις πιο νωρίς βέβαια απο μένα για ταξίδι αλλά επιστρέφουμε την ίδια μέρα.


Antouaneta - Tonia
Θα τα πούμε μετά το ταξίδι γλυκειά μου.

Σε φιλώ και σε σκέφτομαι!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Αν σου φαίνεται στημένο, τότε άντε στο καλό και μη στήνεσαι εδώ μέσα!!
Μήπως βλέπεις κανένα τραπεζικό λογαριασμό??

Ανώνυμος είπε...

"Τι να πω, πολύ στημένο μου φαίνεται όλο αυτό....."

Όταν πετάτε κάτι καλά θα κάνετε να έχετε και ένα ισχυρό επιχείρημα για να στηρίξετε την αποψή σας.

antouaneta

elenitheof είπε...

Είναι σημαντική η θέληση για ζωή, ο αγώνας για να ζήσουμε.
Θα σου αφιερώσω ένα ποίημα που έγραψα όταν σκεφτόμουν μια ξαδέλφη μου που έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες.
Το αφιερώνω σε όλους μας γιατί όλοι κάποτε θα βρεθούμε σε δύσκολες στιγμές.

Ζήσε

Κάθε μέρα της ζωής
σα να 'ναι η τελευταία να τη ζεις
με αγάπη, ειρήνη και χαρά.
Σκέψου θετικά
κι όλα θα πάνε καλά.

Πες το σ' αγαπώ
κι ας μη σε αγαπούν.
Πέταξε ψηλά
κι αν πέσεις χαμηλά
σήκω αποφασιστικά.

Τόλμα κι αν πονέσεις
μπορείς τις πληγές να θεραπεύσεις.
Γέλα δυνατά
κι αν η καρδιά πονά
σκέψου ότι κάποτε όλα τελειώνουν
στης ζωής το δρόμο.

Μας περιμένει μια αιωνιότητα
στη Βασιλεία του Χριστού
χωρίς δάκρυα και πόνο.

23/5/09
elenitheof

Από τη χώρα του ονείρου με αγάπη.
Να προσεύχεσαι με πίστη στο Χριστό, στην Παναγία, στους Αγίους. Σίγουρα θα σε βοηθήσουν και θα κάνουν το θαύμα τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"Η προσωπική μου εκτίμηση, που βασίζεται και στο γνωστικό μου αντικείμενο αλλά και στην προσεκτική μελέτη του blog όπως προείπα, με οδηγεί στο να είμαι επιφυλακτική".

Αλήθεια ποιο είναι το γνωστικό σου αντικείμενο, αν επιτρέπεται;

Μιλάς γενικά. Δεν μας λες τι δεν σε έπεισε.

Είσαι η Σόνια;

antouaneta

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

KΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΡΙΑ!!!!!

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Ανώνυμος/ Αντουανέτα
Καλό είναι να μη δίνεις σημασία και κυρίως να μην δίνεις αξία ασχολούμενη με ανθρωπάκια που έρχονται να "Επιδειχθούν" εδώ.
Εμείς είμαστε εδώ για τη Μαρία και μόνο μ' αυτήν ασχολούμαστε, θαυμάζουμε, αγαπούμε και στηρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άστο Σόνια. Δεν μας πείθεις!

Πες την γνώμη σου αλλά να προσβάλλει τους άλλους.-

antouaneta

Ανώνυμος είπε...

edit: Πες την γνώμη σου αλλά να μην προσβάλλει τους άλλους.-

antouaneta

Ελένη Λιντζαροπούλου είπε...

Μαράκι καλησπέρα… είχα αφήσει ένα σχόλιο εδώ χτες, αλλά μάλλον το έφαγε το διαδικτυακό σύστημα…

Μου μίλησε για σένα ένας φίλος, μου είπε για τη δύναμή σου, για την μητέρα σου… είπε: «Αφού η Μάνα της Μαρίας μπορεί, μπορώ κι εγώ.» Έτσι είναι κοριτσάκι μου, η δύναμή σου είναι αξιοθαύμαστη και εμπνέει.

Θα σου επαναλάβω αυτό που έγραψα στο σχόλιο που χάθηκε-όσο το θυμάμαι…

Υπάρχουν πολλές «ανορθόγραφες», «ασύντακτες» και «στημένες» ψυχές… αυτές οδηγούν την κοινωνία στην σκληρότητα και την απανθρωπιά…
Μην ασχολείσαι καρδούλα μου… έχεις δρόμο.

Σε φιλώ και σου χαρίζω την αγάπη μου.

Σας φιλώ και τις δυο, Μάνα και Κόρη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Νεστορας είπε...

Σταλθηκε ηδη ενα επωνυμο fax στο υπουργείο Υγείας της Κυπρου με cc στην cyta.

Μην ανησυχείτε για την γραφειοκρατία και τους κακεντρεχεις αυτα ειναι προβλήματα που δεν πρέπει να σας αγγιζουν(πια).

[Germanos] είπε...

sehr gut κυριε Νεστορα.
Καλη υγεια και δυναμη σε ολους σας..

Ανώνυμος είπε...

FILE MOU NESTORA EUXARISTUME GIA OLA.

ELPIZOUME TORA NA KHNITOPOIH8OUN.

VASIKA TO PROTO VHMA EGINE, ME TO POU MAS EGKRINAN THN XHMIO8ERAPEIA.

TO ALLO POU XREIAZOMASTAI EINAI DWREAN E3ETASEIS, NOSHLEIES KAI EPISKEPSEIS SE GIATROUS.

KAI VEVVAIOS AN YPARXEI KAPOIOS TOPOS, KAPOU STO E3OTERIKO POU NA GNWRIZOUN TI 8A KANOUN NA MAS PARAPEMPSOUN.

ADERFOS THS MARIAS

STELIOS

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η χημειοθεραπεία που κάνει η Μαρία ανταποκρίνεται στον οργανισμό της ή είναι ακόμα νωρίς για να ξέρετε;

Είναι καλύτερα σήμερα;

Antouaneta

Ανώνυμος είπε...

FILH MOU ANTOUANETA EINAI NWRIS AKOMA NA 3EROUME.

EINAI LIGO KALYTERA SE 8EMATA PONOU
KAI PROSPA8EI NA ANARWSEI.

EUTYXWS DEN NOSILEUETAI ALLA OPWS SAS 3ANA EIPA 8A ARGHSEI NA KANEI ANARTISH.

SAS EUXARISTOUME

STELIOS

Artanis είπε...

Κάνε υπομονή και μην σε νοιάζει, ούτε για ορθογραφικά λάθη, ούτε για άπιστους ανώνυμους, ούτε για τίποτα...Κοίτα μόνον τον εαυτό σου και κάνε κουράγιο...Είσαι πολύ νέα για να εγκαταλείψεις τον αγώνα της ζωής...

Osiris είπε...

Μαρία καλημέρα,

Μπήκα για να σου πω μια καλημέρα.
Να κοιτάς την υγεία σου και να ασχολείσαι μόνο με ό,τι σε ανεβάζει.
Μην κοιτάς ποτέ κάτω Μαρία.
Οι άνθρωποι αυτού του είδους, το μόνο που σου προσφέρουν, είναι να πίνουν την ενέργειά σου.
Μην τους το επιτρέψεις.

Καλή σου Μέρα

stratos o ψήστης είπε...

Μαράκι -Στέλιο να ξέρετε ότι ήμαστε όλοι εδώ. Πέστε μας πως μπορούμε να βοηθήσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όσο για εσένα που λες ότι είναι στημένο πέρνα από το blog μου να σου απαντήσω.

Ανώνυμος είπε...

FILE MOU STRATO SE YPEREUXARISTUME GIA OLA.

EMAS MAS ARKEI TO OTI TOULAXISTO PISTEUETE TO MARAKI MAS POU DINEI TON DIKO THS AGONA.

TA YPOLOIPA EINAI XREOS TOU KRATOS NA VOI8EISI.

STELIOS

Τυπος Νυχτερινος είπε...

Γλυκιά μου Μαρία,

να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς στην Αγγλία κορίτσι μου, και άσε τον παλιόκοσμο να λέει.
Όσοι ενοχλούνται από συντακτικό, να πάνε να διαβάζουν τον Μπαμπινιώτη.

Κουράγιο. Η ζωή είναι αγώνας τεράστιος, κάθε στιγμή κάθε λεπτό.

Το τέρας πέρσι χτύπησε και τη δική μου πόρτα, έστω και για λίγο.
Θα σου πω κάτι που μου είπε ένας φίλος εκείνη την εποχή.
Είχα αρχίσει να τα χάνω και να τρομάζω και να φρικάρω, και έγραψα
"ο εχθρός χτύπησε την πόρτα μου". Εκείνος μου απάντησε, δεν χτύπησε ο εχθρός την πόρτα σου, αλλά ένας φίλος. Κι όταν περάσει η περιπέτεια αυτή θα δεις ότι έχω δίκιο.

Είχε δίκιο.

Απ' τη μια γιατί θυμήθηκα ξανά τι είναι σημαντικό στη ζωή και πόσο κρίμα είναι να ξοδευόμαστε σε ασήμαντα πράγματα, απ' την άλλη γιατί τέτοιες ώρες στη ζωή ενός ανθρώπου γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις.
Βλέπεις, θες δε θες, ποιοι και ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω σου. Γίνεται ένα τεράστιο ξεσκαρτάρισμα και αναπόφευκτα παίζουν και τεράστιες εκπλήξεις.
θυμάμαι, ο ίδιος φίλος μου είχε επίσης πει "να 'σαι έτοιμη, εκτός από τη μάχη που έχεις να δώσεις, και για μεγάλες εκπλήξεις..."

Και πάλι δίκιο είχε.

Άνθρωποι που μέτραγα για "φίλους", μην πώ φίλους καρδιακούς, δεν ήταν εκεί όταν τους περίμενα και τους χρειάστηκα, συγγενείς απ' τους οποίους περίμενα μια κουβέντα κι ένα χέρι μου 'δωσαν μία και με στείλαν στην άκρη του γκρεμού, κι από την άλλη, τρέξαν και βρεθήκαν κοντά μου (ακόμα και μ' ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα τηλεφώνημα ή ένα γράμμα ή ένα email), άνθρωποι που δεν φανταζόμουν, παλιοί φίλοι παρουσιάστηκαν ξανά, συγγενείς με τους οποίους είχαμε χαθεί χρόνια προσφέρθηκαν να βοηθήσουν μ' όποιον τρόπο μπορούσαν, και τέλος απλοί γείτονες, φίλοι παλιοί των γονιών μου έτρεξαν κοντά τους για να πουν δυο κουβέντες κι ακόμη να συνδράμουν οικονομικά...

Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ όλο αυτό. Ειδικά το τι περίμενα από πιο "δικούς" μου ανθρώπους και το τι εισέπραξα, αλλά ήταν μεγάλο κουράγιο όλο το υπόλοιπο.

Και στο τέλος συνειδητοποίησα γιατί όντως φίλος μου χτύπησε την πόρτα κι όχι εχθρός.

Με βοήθησε να θυμηθώ ξανά την ομορφιά της ζωής και ν' αρχίσω να παλεύω για μένα, και ξεκαθάρισε το τοπίο της ζωής μου.
Τώρα ξέρω και ποια είμαι και με ποιους έχω να κάνω.

Κι όταν καμιά φορά με παίρνει από κάτω και ξεχνώ, αρκεί να θυμηθώ το τι πέρασα πριν ένα χρόνο για να πω και πάλι "όλα καλά..."

Τα φιλιά μου και μια μεγάλη, μεγάλη αγκαλιά.

π Παντελεήμων Kρούσκος είπε...

Mαρία παλληκάρι μην το βάζεις κάτω! Tα όνειρα είναι για τους δυνατούς!Ο Θεός μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Άντε λίγες μέρες ακόμα και μετά ΠΕΤΑΣ....!

Φιλιά πολλά.

antouaneta - tonia

sundy είπε...

Mαράκι,
έννας φίλος σου μας ενημέρωσε για το μπλογκ σου.
Πάσχω από καρκίνο του μαστού και προσπαθώ να πείσω τις γυναίκες που πάσχουν και αυτές να μην τρελλαίνονται, καθώς για την πάθησή μας γίνεται πολλή έρευνα. Τις εμψυχώνω τονίζοντας συνέχεια ότι πάσχουν από κάτι πολύ συχνό.
Και τώρα πέφτω πάνω στο μπλογκ σου, πάνω σε σένα. Πάνω στην μοναξιά σου μαυτήν την πάθηση που δεν είναι συχνή. Υποκλίνομαι για το πως το αντιμετωπίζεις. Μπορεί η πάθησή σου να μην είναι συχνή, αλλά όσο είναι στο χέρι μας δεν θα επιτρέψουμε να νιώσεις μοναξιά. έχεις μια μεγάλη αγκαλιά. Όλους εμάς που δεν θα σε αφήσουμε να νιώσεις μόνη μαυτό που σε βασανίζει.
Θα σου κάνουμε παρέα στον δύσκολο αγώνα σου. Αχ, γιατί να υποφέρουν τα νιάτα; είναι ένα ερώτημα που πάντα με βασανίζει. Και έχεις άλλους που τα έχουν όλα και γκρινιάζουν συνέχεια. Ποιός θεός ανέχεται τέτοια αδικία; Ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματά μου.
Μαράκι κουράγιο, το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω από κει που είμαι είναι την θετική σκέψη μου.
Σε φιλώ
sundy

kwstask είπε...

Mαρακι γερα!Γερα με τσαμπουκα!!! Μη μασας!Θα τα καταφερεις βρε Μαριω.ΥΣΤ:Δεν ξερω για ποιο πρηξιμο μιλας(για τη φωτο λεω)... Εγω στη φωτο παντως,ειδα μια κουκλα!Κι ας εκρυβες τα ομορφα ματακια σου κατω απο τα γυαλια. Παιδια πραγματικα αν μπορουμε με οποιονδηποτε τροπο να βοηθησουμε,να μας το πειτε. Σχετικα με την Αμαλια:Η Αμαλια ηταν η αφορμη που εγινα μπλογκερ και της οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω.Ξερω την ιστορια της και ημουν απο τους πρωτους που συμμετειχαμε στο μπλογκ για την Αμαλια http://amaliasday.blogspot.com. H Αμαλια μπορει να"εφυγε",αλλα εσυ ΔΕΝ θα φυγεις!Δεν θα το επιτρεψουμε!!!Ετσι παιδια???

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ θέλω να προσθέσω ότι είσαι μια κούκλα. Καλά έκανες και έβγαλες την φωτογραφία σου, έτσι είδαμε με τι κορίτσαρο έχουμε να κάνουμε.
Σε σφίγγω στην αγκαλιά μου Μαρία και εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Φιλιά!
sundy

ORFEAS είπε...

200 FILAKES AGGELOI

MEXRI STIGMHS KAI SYNEXIZOYME.....
OI PROSEYXES MAS MAZI SOY MARAKI.
STELLIO DYNATA ,KRATA GERA DINONTAS DYNAMH STHN HRWIDA MANA SAS.
sygnwmh gia ta grammata elpizw na diabazontai

spyros1000 είπε...

201 proseyxes....
soy eyxomai na nikiseis tin astheneia.

Unknown είπε...

ΜΑΡΑΚΙ μου ,σήμερα είδα το σχόλιό σου και σ΄ευχαριστώ γιά την επικοινωνία σου.Περιμένω ξανά σύντομα την επίσκεψή σου με σχόλια στις αναρτιμένες φωτογραφίες που έχω.
ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ !!!!!

Unknown είπε...

ΜΑΡΑΚΙ μου ,καλησπέρα!Αν θέλεις να μάθεις πως σε βρήκα κάνε τα (αριστερά ΚΛΙΚ) που θα σου πω
1)Pathfinder
2)clubs
3){βγαίνει ένα παράθυρο ΠΡΟΣΟΧΗΣ}πατάς συνέχεια
4)Συμβουλές υγείας
5)Υγεία καιΟμορφιά
6)Ιατρικές Συμβουλές
7)Cancer Survivors
8)Βιβλίο επισκεπτών
Μέσα εκεί θα δεις πως σε βρήκα και θα ήθελα να διαβάσεις και το κείμενο που έχω γράψει .
ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ !!!!!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

καλημερα μαρια ελειπα λιγες μερες και τωρα που γυρισα περασα να δω τι κανεις απο οτι βλεπω παμε καλα συνεχισε τον αγωνα μαρια με δυναμη θαρος πιστη φιλια πολλα

Ανώνυμος είπε...

Μαρια τον Stephen Hawkins τον ξερεις;
Οχι μονο εζησε πιο πολυ απο οσο του ελεγαν οι γιατροι, αλλα μαλιστα θα ζησει αιωνια μεσα απο την επιστημη του.

Γιατι να μην συμβει αυτο και σε σενα;

Το ανοσοποιητικο συστημα αμεσα σχετιζεται με την ψυχολογια του ανθρωπου.

Και κατι αλλο: Ο θανατος δεν υπαρχει για κανεναν, οσο ειναι ζωντανος. Η στιγμη που ζεις ειναι ζωη. Αν φυγεις δεν θα το καταλαβεις. Ζησε λοιπον διοτι ποτε κανεις μας δεν γνωριζει ποσο θα ζησει. Σημασια εχει το πώς!

Θετικη σκεψη λοιπον.

John είπε...

Οτι και να πουμε ειναι λιγο.Μαρια σε αγαπαμε ολοιμας παρα μα παρα πολυ και σου ευχομαι να γινεις καλα μεσα απο την ψυχημου

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 234   Νεότερο› Νεότερο»