tweety." Το Παλεύω Μέχρι Που Παλεύεται Και Όσο Μπορώ!!"

Thing Of you

Angel | Forward this Picture
zwani.com myspace graphic comments Myspace Hello Comments & Graphics

Beautiful | Forward this Picture

Unique Butterfly Angel

Butterfly | Forward this Picture

Angel sitting On the Moon

Angel | Forward this Picture ** Αν Και Ειναι Πολυ Δυσκολο Να Εισαι Αντιμετωπος Με Το Τεραστιο Τερας Ελπιζω Τουλαχιστον Να Καταφερω Να Πραγματοποιησω Τα Ονειρα Μου!! Απο Εκει Και Περα Δεν Με Ενοχλει Για Τιποτα. Οτι Και Να Συμβει Ειναι Ευπροσδεκτο Γιατι Αυτα Εχει Η Ζωη Που Μου Εμαθε Η Κοινωνια, Που Ετυχε Να Βρισκομαι Και Εγω Μεσα Σε Αυτην.**

Love Angel dear sister

Angel, Love | Forward this Picture

angel-desi-glitters-50

Angel | Forward this Picture

Thing Of you

Angel | Forward this Picture

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΈΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ (Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ), ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΤΩΣΗΣ. ΈΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΑΣ», ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.


ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΩ, ΑΛΛΑ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΟΥ. ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΩ, ΠΟΥ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΈΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.


ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟ – ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΣΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ. ΌΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ. ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. 16 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ. ΆΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΆΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.



234 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 234 από 234
Ανώνυμος είπε...

DYNAMIKAAAAAAAAAAAAA!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

stavrosx1 είπε...

... είμαι μαζί σου ...
... έρρωσο ...

ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ είπε...

Καλημέρα Μαρία:-)
Μόλις σήμερα σε ανακάλυψα...σου εύχομαι να έχεις πάντα δύναμη, θάρρος και κουράγιο!
Και να μην δίνεις σημασία σ' αυτούς που ασχολούνται με τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, είναι πολύ "μικροί" δυστυχώς γι' αυτούς!
Ευχομαι να πας στην Αγγλία και να γυρίσεις πίσω ακόμα πιο δυνατή απ' όσο ήδη είσαι!
Θα σε περιμένουμε!
Πολλά-πολλά φιλιά!

Unknown είπε...

Καλημέρα Μαρία.

Με λένε Γιάννη και είμαστε συνάδελφοι. Είμαι ψυχολόγος και κάνω την πρακτική μου σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα με ασθενείς που ζουν με "τέρατα" σαν το δικό σου. Δεν ξέρω αν ονειρεύτηκες ποτέ να διδάξεις ψυχολογία, πάντως με βεβαιότητα σου λέω ότι ήδη διδάσκεις πολλά και σημαντικά σε εμάς τους συναδέλφους σου και μάλιστα αυτές οι διδαχές σου είναι ανεκτίμητες, μιας και διάσκεις με τον τρόπο ζωής σου και όχι από μία απόμακρη θεωρητική έδρα. Μας παίρνεις από το χέρι και μας μεταφέρεις στην πρώτη γραμμή, εκεί που οτιδήποτε κατα συνθήκην δεδομένο παύει είναι αυτονόητο. Μας δείχνεις ότι οι δρόμοι που βλέπουμε όταν στεκόμαστε μπρος σε μία κατάσταση δεν είναι απαραίτητα οι μόνοι που υπάρχουν. Μας θυμίζεις ότι μπορούμε να ανοίγουμε καινούριους, να τους περπατάμε, και με το άνοιγμα της αγκαλιάς μας να τους πλαταίνουμε ώστε περισσότεροι να μπορέσουν να τους διαβούν. Αυτός τελικά δεν θα ήταν ένας ιδανικός σκοπός και η βαθύτατη ουσιά για ζωή όλων μας? Γιατί, σε τελική ανάλυση, αυτό ακριβώς μας διδάσκεις: ΖΩΗ.
Τα σέβη μου κυρά-δασκάλα.

Εγκάρδια,

Γιάννης

Laplace είπε...

καλημερα Μαρακι!Συμφωνω με τους προηγουμενους οτι εισαι μια κουκλαρα..
κρατα γερα ;)

Ανώνυμος είπε...

elpizo na eisai kala .... eisai poli dinati kai na sinexiseis na eisai ...na min to vazeis kato to ksero den einai efkolo alla prospathise!!!!!!!!!!!!

Ναντία Καντζούρα είπε...

Μαρία μην δίνεις καμία σημασία, δεν κάνουν λάθη μόνο αυτοί που δεν δουλεύουν και δεν σκέφτονται! Δίνεις μάθημα ζωής κάνοντας σχέδια. Μην σταματήσεις ποτέ να κάνεις όνειρα...

Νάντια Καντζούρα

Alex είπε...

Maria, tha sou grapso me latinikous xaraktires giati eimai kseni kai den grafo kai poli kala ta ellinika.
Elpizo na eisai kala kai se parakalo na kaneis kouragio giati tipota den xanetai mexri to telos. I pethera mou eixe ena ongko (menigioma) ston engkefalo kai tis eixane dosei 6 mines zois. telika pige sto nosokomeio me ipsilo pireto kai den tin afisane na vgei xoris na kanei enxirisi. telika ekane tin enxirisi kai einai poli kala tora. Afti den to evale kato gia'fto se parakalo min apelpizese kai na eisai dynati. An theleis peretero plirofories se parakalo grapse mou edo.
Se filo kai elpizo na grapseis syntoma kai na mas peis se olous oti eisai kala kai nikises to teras.

Ανώνυμος είπε...

MARIA KOURAGIO !

THA SE EXO STO MYALO MOU
KAI THA PROSEUXOMAI NA GINEIS KALA!

Martha είπε...

Μαρία σήμερα είδα για πρώτη φορά τις αναρτήσεις σου και συγκινήθηκα πάρα πολύ! Η δύναμη και το κουράγιο σου μου υπενθύμισαν πόσο λίγα πράγματα χρειαζόμαστε στη ζωή για να είμαστε ευτυχισμένοι! Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις καλά και να μην το βάλεις κάτω για οποιοδήποτε λόγο! Ξέρω απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που ξεπέρασαν "ανίατες" κατά τους γιατρούς ασθένειες και τώρα είναι μια χαρά! Απλά έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά! Κάτι τελευταίο: Ένα μεγάλο μπαράβο στην οικογένεια σου και κυρίως στην μαμά σου που κρύβει την ανησυχία και τους φόβους της για να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα! Σε φιλώ γλυκά και σου στέλνω όλη μου την αγάπη!

admin είπε...

Ο Θεός και η παναγία μαζί σου!! Μην φοβάσαι τίποτα... Όλα θα πάνε καλά!!

Δ. Δρακονάριος είπε...

Αγαπητή Μαρία,


Η γενναιότητα που υπάρχει πίσω από όσα γράφεις μου έφερε δάκρυα στα μάτια. Υποκλίνομαι σ' αυτήν την γενναιότητα. Είμαι κάμποσα χρόνια μεγαλύτερός σου, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να την αποκτήσω...

Σου εύχομαι από καρδιάς περαστικά (και γρήγορα). Και σου εσωκλείω τα δάκρυα θαυμασμού μου.


Υγίαινε!

Unknown είπε...

ΜΑΡΑΚΙ
κάθε λέξη από το προηγούμενο σχόλιο του Δ.Δρακονάριου με εκφράζει και με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ και κυριολεκτικά!!!!!
ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Mαράκι,
δίνεις μαθήματα ζωής σε κάποιους κοκομαθημένους που γκρινιάζουν με το παραμικρό.
Εύχομαι άμεση ανταπόκριση στην θεραπεία.
Ετοιμάσου για παρέλαση Ελλαδιτών καθώς ανάρτησα την διεύθυνση του blog σου στο δικό μου.
Η παρέα μου είναι φανταστική και την βλέπω να μετακομίζει εδώ.
Φιλιά, σου στέλνουμε όλη την θετική σκέψη μας.
Kisses.................
sundy

ΝΙΚΟΛΕΤΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Χ/Θ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΙΝΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΗ.ΕΧΩ 2 ΚΟΡΕΣ 19 ΚΑΙ 16 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΝΙΚΟΛΕΤΑ.

eli_sa είπε...

Μαρία γεια σου. Μην πάψεις ποτέ -ακούς; ποτέ! - να οενειρεύεσαι. Είμαι 42 χρόνων και πάσχω από καρκίνο του μαστού. Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου στερήσουν τα όνειρα! Δεν είσαι μόνη σου σ΄αυτόν τον αγώνα...

eli_sa είπε...

Μαρία γεια σου. Μην πάψεις ποτέ -ακούς; ποτέ! - να οενειρεύεσαι. Είμαι 42 χρόνων και πάσχω από καρκίνο του μαστού. Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου στερήσουν τα όνειρα! Δεν είσαι μόνη σου σ΄αυτόν τον αγώνα...

Eulie Aeglie είπε...

Πριν από λίγες μέρες, η Κυπριάνα με παρέπεμψε στο blog σου. Έριξα τότε μια βιαστική ματιά, αλλά σήμερα κάθισα και το διάβασα όλο – εννοώ, κάθε λέξη. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να προσθέσω κάτι. Ίσως μόνο να περιγράψω τι ένιωσα: Στην αρχή θυμό. Απ’ όσο με ξέρω, αυτό ήταν αναμενόμενο. Πάντα θυμώνω όπου συναντώ το άδικο στον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την ασθένεια; Σαν λερναία ύδρα, εκεί που της κόβουμε ένα κεφάλι δέκα ξεπηδούν; Εκεί που βρίσκουμε το φάρμακο για μια αρρώστια, άλλες ανονόμαστες ξεπηδούν απ’ το κορμί της ασθένειας να ταλαιπωρήσουν την ανθρωπότητα; Κάπου έχουμε κάνει κάποιο λάθος, είμαι σίγουρη. Ξέρω ότι η ζωή είναι τέλεια - δυνάμει. «Και πατρός αγνώστου ο θάνατος» (Οδυσσέας Ελύτης, ‘εκ του πλησίον’). Αλλά, γιατί, άραγε, δεν ενεργοποιούμε αυτή την τελειότητα στη ζωή που μας δωρήθηκε; Γιατί δεν καταφέρνουμε να ενεργοποιήσουμε το τέλειο στον καθημερινό μας βίο;
Παρατηρώ, Μαρία, ότι μιλάς για την ασθένεια - τέρας. Μας δόθηκε να ονομάσουμε ό,τι υπάρχει, σύμφωνα με τις ιδιότητές του. Ως συνέπεια, ό,τι ονομάζουμε υπάρχει σύμφωνα με τις ιδιότητες του ονόματός του.
Κι εδώ αρχίζουμε δουλειά, γιατί, στη συνέχεια, ήρθε αυτή η αληθινά ισχυρή δόνηση που προκαλεί η προσευχή, στην οποία μας παρακινεί ο Ορφέας:
Η ασθένεια είναι η εκδοχή με την οποία εκδηλώνεται η ατέλεια στα πλάσματα της γης – ανθρώπους, ζώα, φυτά. Οι αρρώστιες είναι τα διάφορα πρόσωπα της ασθένειας. Η κάθε αρρώστια ξεχωριστά είναι ένα κουνούπι. Η δική σου ίσως είναι ένα κουνούπι μεγαλύτερο από τα άλλα.
Πάνω στο χέρι σου έχει καθίσει ένα κουνούπι. Σηκώνεις το χέρι σου κοντά στο πρόσωπό σου και φυσάς. Το κουνούπι φεύγει μακριά, διαλύεται στη δύναμη της εκπνοής σου.
Η άσκηση: Εισπνέουμε από τη μύτη και εκπνέουμε από το στόμα. Αργή, βαθιά εισπνοή, ο ουρανός να κυλήσει παντού μέσα μας. Εισπνέουμε ουρανό. Φωτεινό, αίθριο, καθαρό, γαλανό, θεϊκό ουρανό. Με όλη τη δροσιά της αυγής. Αργή, δυνατή εκπνοή, η αρρώστια να φεύγει από μέσα μας, να διαλύεται στον αέρα.
Συγχώρησέ μου την αυστηρότητα και την απουσία λόγων παρηγορίας. Τα δεύτερα περισσεύουν και η πρώτη είναι θεμελιώδης ιδιότητα της αγάπης.
Keep breathing the right way

Maria Nefeli D είπε...

FILOI MOU KALHSPERA SAS,

NA EISTE OLOI SIGOUROI OTI TA SXOLIA SAS KAI TA MAIL SAS TA DIAVAZW OLA OTAN EIMAI SE 8ESH NA MPORW. TO EKTIMW AFANTASTA POU MOU DINETE DYNAMH KAI SYMVOULES NA SYNEXISW PIO PERA.

PISTEVW OTI H DYNAMH POU EXW THN ANTLW APO TON 8EO POU POTE DEN EGKATALEIPEI KANENA MAS AN EMEIS TOU ZHTOUME VOH8EIA. VEVVAIOS DEN MPORW NA MHN SAS ANAFERW KAI OLOUS ESAS TOUS FILOUS POU MOU DINETE TH DYNAMH GIA KOURAGIO.

EPISHS OI PLIROFORIES SAS POU MOU DINETE EINAI POLY XRHSIMES GIA EMENA.

DEN EIMAI SIGOUROI AN 8A KANW ANARTHSH PROTOU FYGW TH TRITH GIATI EXOUME POLLA TREXAMATA, PROETOIMASIES KAI TA GNWSTA SE OLOUS MAS POU KANOUME GIA ENA
TA3IDI. OMWS MOLIS ER8W PISW 8A SAS 3ANA ENHMERWSW.

EUXOMAI SE OLOUS TOUS FILOUS POU PERNOUN TETIES KATASTASEIS NA EXOUN DYNAMH KAI AUTOI NA SYNEXISOUN MEXRI TH NIKH.

SAS EUXARISTW KAI PALI

SAS FILW, KAI SAS DINW KAI MIA MEGALH AGKALIA.

8A TA 3ANA POUME SYNTOMA.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλό ταξίδι και καλή δύναμη!
Θα σε περιμένουμε!...

Sweet December είπε...

Maraki μου καλό!Κάποιοι φίλοι μου bloggers με φέρανε εδώ...δε διάβασα ακόμη πολλές αναρτήσεις σου αλλα μπορώ να σου πω τα εξής στανταρ...μας χωρίζουν λίγα χρόνια..είναι άδικο, είναι πολύ άδικο να πρέπει να παλέψουμε για πράγματα που κάποιοι τα θεωρούν τόσο δεδομένα. Εγώ πάλεψα με τον Καρκίνο του στήθους και ακόμη μπορώ να πω ότι παλεύω το ψυχολογικό κομμάτι. Να ξέρεις μικρή μου ότι αυτό το κομματι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρεις πόσες φορές έπεσα?είχα όμως την ικανότητα, μέσω της μεγάλης δύναμης που κρίβουμε μέσα μας οι άνθρωποι και σηκώθηκα. Να μαι, όρθια!Νομίζω πως τα κατάφερα, αν καλό είναι να μη λέω και μεγάλες κουβέντες αλλά όπως και να χει, να μαι, για το τώρα, για τους επόμενους κάποιους μήνες θα είμαι καλα!Θέλω να σου αφήσω εδώ ένα μεγάλο μπράβο,και δεν το κάνω τυπικά αλλά ουσιαστικά, μπράβο που μπήκες στη μάχη (μα θα μου πεις δεν είχαμε κ άλλη επιλογή) μπράβο όμως που δεν καταθέτεις τα όπλα σου και που θα κάνεις και "διακοπές" στην Αγγλία. Θέλω να πιστεύεις...να πιστεύεις στον εαυτό σου πάνω απο όλα. Να οραματίζεσαι, να σκέφτεσαι τον εαυτό σου σουπερ ήρωα!Πρέπει να βρούμε τη δύναμη απο μέσα!Είναι κουραστικό, είναι ψυχοφθόρω,σε τρελλαίνει, σε ρήχνει αλλά εγώ πάντα έλεγα "δε θα αφήσω τον καρκίνο να μου χαλάσει την ψυχολογία,εκεί δε θα του περάσει"!Καλή τύχη σου εύχομαι,μην υποτιμάς τα παιδιά που σου γράφουν εδώ...στο υπογράφω ότι μπορείς να πάρεις πολύ δύναμη απο όλους, η θετική ενέργεια και οι ευχές τους σε δυναμώνουν!

Φιλάκια, κουράγιο, είμαστε μαζί σου!Δεν είσαι μόνη!

Ektoras είπε...

Κουράγιο και ξεκούραση καλή μας Μαρία, πολλή πολλή δύναμη να σου δίνει ο Θεός. Ήδη φαίνεται πόσο δυνατή είσαι από μόνη σου!
Την αγάπη μου στην οικογένεια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για το κορίτσι σας

ΥΓ Σε ανάλγητους το λιγότερο για να μη χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση καλό θα ήταν να μην απαντάτε παιδιά, αυτό θέλουν. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. Υπάρχει ο άνθρωπος που απλά σβήνει από εδώ το κακό που κουβαλά η ψυχή τους

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Μαρία! Σου εύχομαι να έχεις καλά νέα απο τον γιατρό.

Αλήθεια τι δώρο θα μου φέρεις;(πλάκα κάνω)

Θα τα πούμε στην επιστροφή. Καλά να περάσεις.

Φιλιά πολλά

antouaneta

marianaonice είπε...

Καλό ταξίδι Μαρία!!
Με τη νίκηηη!!!!
Φιλιά πολλά!!!!
Η σκέψη μας κοντά σου!!!

Ανώνυμος είπε...

GOOD LUCK MY LITTLE GIRL!!!

YOU ARE ALLREADY THE WINNER OF THE "WONDERFUL" LIFE!!

WITH MY LOVE ELVIS

Spyros Vlahos είπε...

Τώρα είσαι εδώ και προσπάθησε το κάθε λεπτό σου να 'ναι γεμάτο. Δεν έχουν νόημα τα πολλά ή λίγα χρόνια αν δεν είναι βιωμένα.
Ολόψυχα θα προσεύχομαι να πάει καλά η ιστορία με την Αγγλία.
Να μην απελπιζεσαι και να σκέφτεσαι τη Φύση.
Υπάρχει θεός, είναι το μόνο σίγουρο.

strgzr είπε...

Maria to mono pou exw na sou pw einai oti anthropoi san esena mas dinoun ena kalo mathima kathe mera otan arxizoume kai griniazoume gia ena soro anousies malakies pou axizoun kan syzitisis ..sou efxomai oti kalytero kai na eisai panta kala!

lonely είπε...

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Γεωργία είπε...

ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ...ΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ.!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ είπε...

Μαράκι μου το διάβασα και γέλασα.
Για γέλια είναι κορίτσι μου αυτού του είδους οι παρατηρήσεις και αξιολογήσεις.
Μην ασχολείσαι μαζί τους.
Τους καλύπτει η ανωνυμία, αλλιώς αν έχουν τσαγανό ας έρθουν σε εμένα απο κοντά να κάνουν τις παρατηρήσεις τους...
Φιλιά πολλά

Potpouriart είπε...

Καλησπέρα πολύ καλό το blog σου
Μην σε νοιάζει για τα ορθογραφικά λάθη σου εγώ κάνω πολλά περισσότερα από εσένα για αυτό αποφεύγω να γράφω στο blog μου εμένα με τρελαίνει να δημιουργώ χειροτεχνίες κ.α εσύ πιστεύω ότι είσαι ταλέντο στο να γράφεις τόσο μεγάλα άρθρα με θάρρος και δυναμισμό συνέχισε να γράφεις μαθαίνουμε από εσένα πως πρέπει να αγωνίζεσαι σε για να νικήσεις σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

Κορτσάκι μου, αυτοί που ασχολούνται με τα ορθογραφικά σου λάθη, είναι επειδή είναι ανορθόγραφες καρδιές καρδούλα μου μικρή, έτσι άσε τους να αιωρούνται μόνους τους!!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα αυτή την ανάρτηση σήμερα και κατάλαβα μικρή μου πόσο μικρόψυχοι δείχνουν κάποιοι σε τέτοιες καταστάσεις.. δεν θα έπρεπε να βάλεις υπόψη σου αυτά τα άτομα γιατί αυτοί είναι "0" μπροστά σε εσένα ψυχούλα μου!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 234 από 234   Νεότερο› Νεότερο»